Bu sefer kendi markası için soyundu

Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski kendi markasının tanıtımı için yine cesur pozlar verdi.

01 Nisan 2018 Pazar 17:55
Bu sefer kendi markası için soyundu






Bu sefer kendi markası için soyundu

   Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski kendi markasının tanıtımı için yine cesur pozlar verdi.Başarılı model, tasarımcı ve aktris Emily Ratajkowski, markası Inamorata Swim için birbirinden cesur pozlar verdi.Güzel model heykel gibi kusursuz vücudunu, Instagram'da gururla sergilemeden duramıyor.

    Hem yarattığı bikini markası hem de kişisel Instagram hesabından birbirinden cesur paylaşımlarda bulunuyor. Bahsettiğimiz kişi hiç kuşkusuz Emily Ratajkowski!

   26 yaşındaki model, cumartesi gününü son derece aktif geçirdi.Inamorata Swim adını verdiği markası için modellik yapan Emily, birbirinden cesur tasarımlarını seksi pozları eşliğinde paylaştı.

   Ratajkowski'nin paylaşımları, takipçilerinden büyük ilgi gördü.Güzel modelin kocası Sebastian da bazı fotoğraflarda görünüyor.

   Emily ve sinemacı Sebastian Bear McClard, geçen ay New York'ta sürpriz bir kararla evlenmişti. Çift, balayı için geceliği 8 bin dolar olan Amangiri Resort'u seçmişti.Emily Ratajkowski, modellik ve moda tasarımcılığının yanı sıra sinemaya da adım atmıştı.Posta'nın haber.ne göre ABD'li güzel, 2014 yılında Gone Girl filminde rol alarak sinemaya adım atmıştı.Emily, son olarak da I Feel Pretty adlı bir filmde rol aldı.Emily Ratajkowski, 7 Haziran 1991'de İngiltere'nin Westminster kentinde dünyaya geldi.

Anahtar Kelimeler:
Emily Ratajkowski
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.