Burcu Güneş, konserde densiz izleyiciye kapak yaptı

Sahnede canlı performans sırasında densiz bir izleyicinin tepkisine karşılık veren Burcu Güneş'e hayranları alkışlarıyla destek verdi.

18 Mayıs 2018 Cuma 08:43
Burcu Güneş, konserde densiz izleyiciye kapak yaptı






Burcu Güneş, konserde densiz izleyiciye kapak yaptı


Aydın'da verdiği konser sırasında densiz bir izleyicinin "Playback yapıyorsun, yeter" şeklindeki tepkisine Burcu Güneş'den alkış alan tepki..

Burcu Güneş, Aydın konserindeki canlı performansı için, "Playback yapıyorsun, yeter. Bize canlı söyle" diyen vatandaşa şarkısını yarıda kesip tepki gösterdi. Güneş’in, "Ama haklısınız, aslında bu bir iltifat. Sahnede playback kadar kusursuz çalıp söylüyoruz" sözleri büyük alkış aldı..


"ADAMLARIN DA ÇALMIYOR"

Türkü albümüyle adından söz ettiren Burcu Güneş, Aydın’ın Sultanhisar İlçesi’ndeki 49. Çilek Tarım Kültür ve Sanat Festivali kapsamında önceki gün sahneye çıktı.

Keyifli başlayan konsere, seyirciler arasındaki bir vatandaşın, "Playback yapıyorsun, yeter. Bize canlı söyle, arkadaki adamların da canlı çalmıyor zaten" çıkışı damga vurdu.

ASLINDA BU BİR İLTİFAT"

Tepki üzerine Güneş, şarkısını yarıda kesti. Ünlü popçu, "TV’de bile canlı söylemeye gayret ediyorum. Bari konserimdeyken bunu söylemeyin" diyerek genç adama sitem etti.

Güneş’in, "Ama haklısınız, aslında bu bir iltifat. Sahnede playback kadar kusursuz çalıp söylüyoruz" sözleri büyük alkış aldı.

Anahtar Kelimeler:
Burcu Güneş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.