Büyük beden mankenden şok açıklama ''New York'un yarısıyla yattım!''

Büyük beden manken Ashley Graham yaptığı açıklamalarla yine şaşırtmaya devam ediyor.

03 Şubat 2019 Pazar 17:36
Büyük beden mankenden şok açıklama ''New York'un yarısıyla yattım!''






Büyük beden mankenden şok açıklama ''New York'un yarısıyla yattım!''

   Büyük beden manken Ashley Graham yaptığı açıklamalarla yine şaşırtmaya devam ediyor.Eşiyle bir kilisede gönüllüyken tanıştığını söyleyen Ashley Graham, eşiyle tanışmadan önceki süreçte yaşadığı ilişkileri için, ''New York'un yarısıyla yattım!'' itirafında bulundu.Çarpıcı açıklamalarıyla sık sık magazin gündemini meşgul eden ünlü büyük beden manken Ashley Graham, bir dergiye verdiği röportajda, kendisine yöneltilen mutlu evliliğin sırrı sorusuna, ''canınız istemese bile cinsel ilişkiye girin.'' cevabını verdi.

   Eşi Justin Ervin ile evliliklerinin 9. senesini kutlayan ünlü model Ashley Graham, evliliğe dair yaptığı açıklamalarıyla olay oldu.Daha öncesinde, eski erkek arkadaşlarını kastederek, ''onlarla yattığım için kaybettim!'' itirafında bulunan ünlü model, bu defa başka bir açıklamasıyla magazin gündemine bomba gibi düştü.

   Ashley Graham, bir dergiye verdiği röportajda, kendisine yöneltilen ''mutlu evliliğin sırrı nedir?'' sorusuna, ''Her zaman cinsel ilişkiye girin!'' yanıtını vererek, olay oldu.Graham, ''Her zaman seks yapın. O an öyle hissetmeseniz bile, sadece seks yapın. Seks yapmadığımız zamanlarda birbirimize aksi davrandığımızı fark ettim. Eşim ve ben bir sorun olduğunda 'haydi seks yapalım' diyoruz ve sonrasında bakıyoruz ki o harika halimize geri dönmüşüz!'' açıklamalarında bulundu.

   Eşi Justin Ervin ile cinsel ilişkiye girmek için evliliği beklediğini söyleyen genç model, buna gerekçe olarak daha önceki ilişkilerini örnek gösterdi. ''Flört ettiğim erkeklerle çok kısa sürede yatağa girdiğim için hep kaybettim.'' itirafıyla adından adından söz ettiren Graham, daha önceki açıklamalarında, kendisine cinsel ilişki için evlilik şartı koyduğunu söylemişti.

   31 yaşındaki ünlü model, evlilik öncesi süreçte eşiyle olan cinsel yakınlaşmayı azalttığını söyleyerek, ''Bir dostluğumuz vardı ve bizim için önemli olan iletişimi, güveni arttırmaktı. Elbette cinsel olarak da birbirimize ilgi duyuyorduk ama bunu ağırdan almaya karar vermiştik.'' şeklinde konuştu.''Onunla seks nasıl olacak?' diye endişelenmedim. Bundan çok daha fazlasına odaklanmıştım: Ona güveniyor muyum? Hayatımın geri kalanında birlikte olmak istediğim kişi o mu, gibi."Eşiyle bir kilisede gönüllüyken tanıştığını söyleyen Ashley Graham, eşiyle tanışmadan önceki süreçte yaşadığı ilişkileri için, ''New York'un yarısıyla yattım!'' itirafında bulundu.

(Haberler)

Son Güncelleme: 04.02.2019 15:14
Anahtar Kelimeler:
Ashley Graham
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.