Candan Erçetin’den Cevap Bekliyor

Beyaz Show'un sezon finalinin ardından Beyazıt Öztürk soluğu Bodrum'da aldı. Son programında Candan Erçetin'e gönderme yaptığı klibini yayınlayan Beyaz, Erçetin'den gelecek cevabı merakla beklediğini söyledi.

10 Haziran 2015 Çarşamba 23:15
Candan Erçetin’den Cevap Bekliyor






 

 Candan Erçetin’den Cevap Bekliyor
   Beyaz Show'un sezon finalinin ardından Beyazıt Öztürk soluğu Bodrum'da aldı. Son programında Candan Erçetin'e gönderme yaptığı klibini yayınlayan Beyaz, Erçetin'den gelecek cevabı merakla beklediğini söyledi.Bodrum Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde bir restoranda yemek yiyen Beyazıt Öztürk, gazetecilerin röportaj talebini geri çevirmedi ve soruları yanıtladı. Öztürk, çok izlenen bir sezon finali olduğunu belirtti.

   Spor ayakkabı ve bermuda şort giyen Öztürk, Candan Erçetin'den cevap beklediğini söyledi. Öztürk, "Ben yaptım yapacağımı. Bundan sonrası kendine kalmış. İnşallah benim tarzımda güzel bir cevap bekliyorum. Ama ne zaman gelir bu yaz ayı içinde mi gelir Eylül, Ekim'de mi gelir onu bilemem" diye konuştu. Bu sözlerinin bir meydan okuma olup olmadığı sorulan Öztürk, karşılıklı eğlendiklerini, izleyenlerin de eğlenmelerini istediklerini dile getirdi.
   Bodrum'a program başlayana kadar gidip geleceğini kaydeden Öztürk, "Toplantılar var. Bu sene 20'nci seneye gireceğimiz için yoğun çalışmamız lazım. Onun için bu senenin hatırına pek tatil olmayacak. 20'nci sene için özel hareketler yapacağız. Onun için tatilden daha çok iş olacak. Çok sürpriz var" dedi. Öztürk, çevredeki hayranlarının isteği üzerine onlarla fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 10.06.2015 23:16
Anahtar Kelimeler:
Candan ErçetinBeyaz Show
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.