Cansu Taşkın "Ronaldo beni davet etti’

 Model Cansu Taşkın'dan bomba sözler.

27 Şubat 2018 Salı 08:46
Cansu Taşkın "Ronaldo beni davet etti’






Cansu Taşkın "Ronaldo beni davet etti’

   Model Cansu Taşkın'dan bomba sözler.Modellik yapan Cansu Taşkın, futbol dünyasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaparken Cristiano Ronaldo hakkında da bir itirafta bulundu.23 yaşındaki model Cansu Taşkın, Yılmaz Vural ve Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Fanatik’e konuşan genç model, “Ronaldo bana Instagram üzerinden mesaj göndermiş. Ben tabii ki şok oldum. Beni Madrid’e davet etti ama gitmedim” dedi.Hak verirsiniz ki dünyaca ünlü olabilir ama benim gitmem doğru olmazdı.

   Ardından filminin galasına Londra'ya davet etti ona da gitmedim. Gitmediğim için de araya soğukluk girdi. Şimdi kendisi çoluğa çocuğa karışmış artık. Ama hala bir arkadaşlığımız var. Arada sırada konuşuyoruz ama öyle bir ilişki durumu yok. Zaten hayatında biri var ve ben öyle bir insan değilim.Türkiye’deki en yakışıklı futbolcu sizce kim? Türkiye’de var mı ya? Kendi takımımdan bulayım o zaman. Birinci sırada Volkan Demirel, ikinci sırada Burak Yılmaz. Türkiye'den ayrılmış olsa da üçüncü Sneijder. Tabii Alex ilk sırada ama şu an Türkiye'de olmadığı için onu söylemiyorum.Yılmaz Vural'la ilgili çıkan haberlere ne diyorsunuz? Bu haber çıktığında Yılmaz ağabey beni aradı, konuştuk. Yılmaz ağabeyin ailesi ve benim ailem senelerdir tanışıyor. Yılmaz ağabey benim babam gibidir.Teknik direktör olsanız kalede ve forvette kimi oynatırdınız? Kalede Rüştü net! Tek geçerim. Forvette de Ronaldo, Burak Yılmaz

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.