Caroline yenge Wilma Elles emlak kraliçesi olacak!

Wilma Elles, son dönemin gözde semti Balat’tan müstakil bir bina satın aldı. Elles filmden kazandığı parayı çoğunlukla hayır işlerinde kullandığı bilinirken, satın aldığı binada yeni bir yatırımda kullanacağı bildiriliyor.

18 Ekim 2015 Pazar 01:57
Caroline yenge Wilma Elles emlak kraliçesi olacak!






 Caroline yenge Wilma Elles emlak kraliçesi olacak!
Türkiye'de herkes onu Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle oynadığı Caroline rolü ile tanıdı. Türk izleyicisinin kalbinde taht kuran ünlü oyuncu geçtiğimiz yıl islamı seçerek Türk vatandaşı olmak için başvuru yaptı. İstanbul başta olmaz üzere çok sayıda şehirde sosyal sorumluluk projelerinde yer alan ünlü sanatçı Vilma Elles şimdi de emlak kraliçesi olma yolunda. Wilma Elles, son dönemin gözde semti Balat’tan müstakil bir bina satın aldı. Elles filmden kazandığı parayı çoğunlukla hayır işlerinde kullandığı bilinirken, satın aldığı binada yeni bir yatırımda kullanacağı bildiriliyor.

FULYA'DA BİR DAİRESİ VAR
 
Fulya’da da bir dairesi olan ünlü oyuncu, emlak zengini ünlüler arasına girmeye aday. Elles gibi yatırımını tarihi semt Balat’ta değerlendiren ünlü isimler arasında Kenan İmirzalıoğlu, Selin Demiratar, Dağhan Külegeç ve Athena Gökhan yer alıyor. 
Son Güncelleme: 18.10.2015 02:07
Anahtar Kelimeler:
Wilma Elles
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.