Chloe Loughnan'dan, Dekolteli Cesur Paylaşım!

Şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan cesur pozu ile sosyal medyayı salladı

05 Ekim 2018 Cuma 08:11
Chloe Loughnan'dan, Dekolteli Cesur Paylaşım!






Chloe Loughnan'dan, Dekolteli Cesur Paylaşım!

    Şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan cesur pozu ile sosyal medyayı salladı.Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, sosyal medya hesabından yaptığı dekolteli paylaşımıyla adından söz ettirdi.

   Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan Coco lakaplı Chloe Loughnan, dekolteli cesur fotoğrafıyla takipçilerini heyecanlandırdı.Coco, Instagram hesabında yaptığı cesur paylaşımıyla adından söz ettirdi. Coco'nun paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından beğenildi.

   Coco'nun bir takipçisi paylaşıma, "Ya hadi Serdar bu yarı çıplak pozlara bir şey demiyor da, yorumları da mı okumuyor?" yorumunda bulundu. Başka bir takipçisi ise, "Ben kocanızın yerinde olsaydım sizi deli gibi kıskanırdım." yorumunu yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Chloe Loughnan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.