Coachella Festival'e kıyafeti ile damga vurdu

 Ünlülerin akın ettiği Coachella Festival'e ABD'li oyuncu Bella Thorne giydiği bu kıyafetle damgasını vurdu

17 Nisan 2018 Salı 11:20
Coachella Festival'e kıyafeti ile damga vurdu






Coachella Festival'e kıyafeti ile damga vurdu

     Ünlülerin akın ettiği Coachella Festival'e ABD'li oyuncu Bella Thorne giydiği bu kıyafetle damgasını vurdu.Dünyanın dört bir yanından ünlüleri buluşturan Coachella Festivali sürüyor.

   Bu yıl Türk ünlülerin de boy gösterdiği festivalin en cesur konuklarından biri de genç yıldız Bella Thorne oldu.Thorne önceki akşam sevgilisi Mod Sun ve kız kardeşi Dani ile birlikte yine festival alanındaydı. Bella Thorne'un yarı şeffaf kıyafeti bütün dikkatleri üzerinde topladı.

    Bir dönem skandallar ve sosyal medyada yaptığı çılgın paylaşımlarla gündem olan Bella Thorne son olarak Midnight Sun adlı romantik filmde rol aldı. Bol bol göz yaşartan filmde ona, 'Terminatör' Arnold Schwarzenegger'ın 24 yaşındaki oğlu Patrick Schwarzenegger eşlik etti.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Bella Thorne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.