Dada Dandinista yeni sezona Ne Zaman Hangi Kanalda başlayacak

Dada Dandinista yine sezon hazırlıklarını sürdürürken, yayın'a başlayacağı zamanı açıkladı. 7 Kasım cumartesi günü yeni bölümleri ile Türkiye'yi ekranlara kilitlemeye hazırlanıyor.

27 Ekim 2015 Salı 12:32
Dada Dandinista yeni sezona Ne Zaman Hangi Kanalda başlayacak






Dada Dandinista yeni sezona bomba gibi başlayacak

Dada Dandinista yine sezon hazırlıklarını sürdürürken, yayın'a başlayacağı zamanı açıkladı. 7 Kasım cumartesi günü yeni bölümleri ile Türkiye'yi ekranlara kilitlemeye hazırlanıyor.

Okan Bayülgen, Dada Dandinista, yeni bölüm
Usta komedyen Okan Bayülgen’in eşsiz sunumuyla her cumartesi gecesi birbirinden güzel ve önemli konuklarıyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Dada Dandinista yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.Yeni sezon öncesinde önemli değişikliklerle izleyenlerin yine beğenisini toplayacak olan Dada Dandinista’da yeni sezon merakla bekleniyor.

Her hafta Cumartesi günleri yayınlanan program, 30 Mayıs 2015 günü yayınlanan 30. bölümüyle yapan Dada Dandinista yeni sezona 7 Kasım 2015 tarihinde Star Tv’de başlayacak.

OKAN BAYÜLGEN KİMDİR?

23 Mart 1964 yılında İstanbul Cihangir’de dünyaya gelen Okan Bayülgen, sinema ve tiyatrocu, televizyoncu, sunucu, seslendirme ve fotoğraf sanatçısı, yapımcı ve tiyatro yönetmenidir.

Hukukçu ve gazeteci Ümit Bayülgen ile ressam bir annenin oğlu olarak hayata gözlerini açan Okan Bayülgen, Babasının ikinci evliliğinden olan Ozan ve Okşan Bayülgen adlarında iki kardeşi vardır. Anne tarafından da Elmalılı Hamdi Yazır’ın torunlarından biridir.

Dada Dandinista yeni sezona Ne Zaman Hangi Kanalda başlayacak?

Göztepe’de bulunan Taş Mektep yatılı okulunda okumaya başlayan Okan Bayülgen, ilk okulu 19 mayıs ilk okulunda tamamladı. Sonrasında Galatasaray Lisesine girdi. Burada 6 yıl okuyan Okan Bayülgen, devamsızlık nedeniyle annesi tarafından Bodrum lisesine kaydettirildi. Tekrardan İstanbul’a dönen Bayülgen, Şişli Lisesine kaydolarak liseyi burada tamamladı.

Fotoğrafçılık eğitimi almak maksadıyla Fransa’ya giden, ancak Tours Üniversitesi Hukuk ve Ekonomi Bilimler Fakültesinde hukuk öğrenimi görmeye başladı. Sonrasında bu üniversitenin ekonomi bölümüne geçerek öğrenimine burada devam etti. Fakat buradaki eğitimini ilk seneden sonra yarıda bırakan Bayülgen, Türkiye’ye dönerek Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümüne girerek öğrenimini tamamladı. Yine Mimar Sinan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisansını tamamladı.

Kariyer edinmeye tiyatro oyuncusu ve yönetmeni olarak başlayan Bayülgen, Devlet Tiyatrolarında en genç yönetmen olarak görev yaptı. En önemli çıkışını yakaldığı radyoculuğa 1991’de Kent FM’de başladı. 1992 yılında askerliğini de tamamlayan Okan Bayülgen, 1994 yılında devlet Tiyatrolarındaki görevinden de istifa etti. Bu aşamadan sonra tüm kariyer planlamasını radyo ve televizyon üzerine kurdu. 1995’ten 2001 yılına kadar birçok radyoda program yapan Okan Bayülgen, İlk televizyon deneyimini Satel TV’de müzik klipleri sunarak gerçekleştirdi. En büyük çıkışını ve kitlelerce tanınmasını sağlayan çalışması ise ATV televizyonunda Gece Kuşu adlı show programı oldu. Bu konsepti ilerleyen dönemde Telvizyon Çocuğu adlı gece şovuyla iyice perçinledi. Okan Bayülgen, kariyerinde zirveye Kanal D’de yayınlanmaya başlanan Zaga adlı şov programıyla ulaştı. Kanal D’de sırasıyla Makina, Disko Kralı, Medya Kralı ve Muhabbet Kralı programlarını yapan Okan Bayülgen, medya kralı programının adını değiştirerek Kral Çıplak olarak devam ettirdi. 2011 – 2012 sezonunda TV8 kanalında programlarına devam eden Okan Bayülgen, 2013 Mart’ında buradan ayrılarak On8 televizyonu çalışmalarına devam etti, ancak kesintiye maruz kaldı. Nisan 2013 tarihinden itibaren Radyo Trafik ve kendi adındaki okanbayulgen.fm web sitesi üzerinden dünya eserlerinden birini okuyan Bayülgen, Cuma geceleri saat 23:00’te radyo şovu da sunmaktadır.

Şimdiye kadar 4 kez evlenen Okan Bayülgen, adı İstanbul olan Şirin Ediger’den bir kız çocuğu sahibidir.
Son Güncelleme: 27.10.2015 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.