Demet Akalın, marka eşofmanıyla coştu

Türk pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın'ın lüks eşofmanı sosyal medyada gündem oldu..

10 Mayıs 2019 Cuma 08:34
Demet Akalın, marka eşofmanıyla coştu






Demet Akalın, marka eşofmanıyla coştu

Sabah yürüyüşlerine iki yıldır sık sık aynı eşofmanla çıkan Demet Akalın'ın takipçilerinin gözünden kaçmadı. Sabah sporu tarzını uzun zamandır beğeniyle takip eden sosyal medya hayranları içinde önceki gün 'Edep ve Adap' uyarısı yapınca, ünlü şarkıcıdan yanıt gecikmedi.

Popçuyu rüküş bulan da vardı, tarzını beğenenler de. Demet Akalın lüks eşofmanı için “Yediğiniz, içtiğiniz, giydiğiniz hep Instagram’da. Ayıptır. Adap ve edep” diye yazan bir takipçisine şu cevabı verdi:

'ABARTILI HAYATLARI YAŞAYAN BİZLER DEĞİLİZ'

“Aynı fikirdeyim. Ama iki senelik eşofmanı giyip çıktım. Hepsi bu. Ayrıca marjinal ve abartılı hayatları yaşayan bizler değiliz.” 

Sanat camiası içerisinde Demet Akalın, İstanbul'da vatandaşlarla en çok iç içe yaşayan şarkıcı olarak biliniyor. Akalın'ın sözünü esirgemeyen hali ise takipçileri tarafından taktdir ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.