Demet Akalın Ölüdeniz'de hayranlarını coşturdu

Ölüdeniz'de sahne alan ünlü şarkıcı Demet Akalın konserine İngiliz hayranlarının sevgi gösterileri damgasını vurdu

09 Ağustos 2014 Cumartesi 22:51
Demet Akalın Ölüdeniz'de hayranlarını coşturdu






Demet Akalın Ölüdeniz'de hayranlarını coşturdu

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın Ölüdeniz konserinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ölüdeniz Revolution'daki konserinde hayranlarının sevgi gösterisiyle sahne alan Demet Akalın konserine eşi Okan Kurt ve arkadaşları da geldi.

"İNGİLİZLER BENİM ŞARKILARIMDAN NE ANLIYOR?"

İngiliz turistlerin de konserinde şarkılarına da eşlik etmeleri üzerine Akalın, "Haydi Türkleri anladık, İngilizler benim söylediklerimden ne anlıyor?" dedi. Salonda bu sözler üzerine alkış koparken, sanatçı eski ve yeni albümündeki birçok şarkısını seslendirerek tatilcileri kıpır kıpır oynattı.

BOL BOL ALKIŞ ALDI

Yaklaşık 500 kişinin izlediği Demet Akalın'ın sahne performansına dansçıları da eşlik etti. 'Giderli şarkılar' isimli şarkısıyla konsere başlayan ünlü sanatçı, gece saat 01.15'de sahneye çıkıp tam iki saat sahnede kalırken, zaman zaman seyircilerle diyalog kurup sohbet etti. Geçen yılki albümünün çıkış şarkısı olan 'Türkan'ı 'söylerken dansçıları ile muhteşem bir şov sergileyen Akalın, bol bol alkış aldı.

HAYRANLARI ŞAMPANYA YAĞDIRDI

Bazı şarkılarında Çılgın Dershane dizisi oyuncularından Ozan Aydemir'i sahneye çağıran Demet Akalın, şarkısını seslendirirken Aydemir'le birlikte dans etti. Ozan Aydemir'e, "Sinemayı bırak, gel konserlerimde bana eşlik et, birlikte dans edelim diyorum ama bir türlü sinemayı bırakmıyor" diyen Demet Akalın için hayranları şampanya yağdırdı.

BENDE ASKER KIZIYIM

Enerjisi ve esprili tavırlarıyla dikkat çeken Akalın, zaman zaman hayranları ile şakalaştı. Bir hayranının doğum gününü kutlayan Akalın, hayranının asker olduğunu öğrenince, "Ben de asker kızıyım" diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.