Demet Akalın'ı soyan hırsızların yüzsüzlüğü

Ünlü sanatçı Demek Akalın'ı soyan hırsızlar, çaldıkları parayla Marmaris'te işletme açmış, konser için Akalın'ı davet etmişler

26 Temmuz 2014 Cumartesi 01:10
Demet Akalın'ı soyan hırsızların yüzsüzlüğü






Demet Akalın'ı soyan hırsızların yüzsüzlüğü

Sahnelerin ünlü ismki Demet Akalın, geçtiğimiz yıl evine giren hırsızların Marmaris'te yakalandığı ortaya çıktı. Ünlü sanatçının geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Acarkent Villaları'ndaki evine giren hırsızların 100 bin lirasını ve ziynet eşyalarını çalan hırsızların yüzsüzlüğü Akalını çileden çıkardı. Akalın'dan çaldıkları parayla Marmaris'te işletme açan hırsızların bir de konsere davet ettiklerini söyleyen şarkıcı, “Alın terimi çaldığınız için, sürüm sürüm sürünün” diye beddua etti!

OLAYIN GEÇMİŞİ
Beykoz’da Acarkent Villalarında oturan Demet Akalın’ın evine hırsızlar yükte hafif pahada ağır ne varsa çalmıştı.  Hırsızın eve girdiğinin anlaşılmasının ardından eve polis ekipleri çağrıldı. Eve gelen ekipler parmak izi incelemesi yaparken, sitenin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Demet Akalan’ın bilgisine başvuran polisler, evde çalışan kadın hizmetçinin ifadesini aldı.

100 BİN TL VE ZİYNET EŞYASI ÇALINDI
Hırsızın Demet Akalan’ın evinden 100 bin TL para ile bir miktar ziynet eşyası çaldığı öğrenildi. Akalın’ın avukatı Ali Ozan Açıkalın olaya ilişkin polislerin yaptığı detaylı incelemenin ardından kısa sürede sonuca ulaşacaklarını umut ettiğini söylemişti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.