Demi Rose'nun zor anları

Model Demi Rose giydiği kıyafetle katıldığı gecede zor anlar yaşadı.

27 Kasım 2018 Salı 10:14
Demi Rose'nun zor anları






Demi Rose'nun zor anları

    Model Demi Rose giydiği kıyafetle katıldığı gecede zor anlar yaşadı.Genç model Demi Rose, dün akşam Londra'da düzenlenen OK! Dergisi'nin gecesine katıldı. İddialı kıyafetiyle bir süre otomobilinden inemeyen Rose, frikik vermemek için zor anlar yaşadı.

   Dün akşam düzenlenen OK! Dergisi’nin Güzellik Ödülleri’ne adeta ünlü yağdı. Geceye katılanlardan biri de 22 yaşındaki genç model Demi Rose’du.Londra’daki Park Plaza’da gerçekleşen geceye 1250 TL değerindeki Annie marka bir blazer ceket elbise giyen Rose, otomobilinden inerken frikik vermemek için oldukça zorlandı.

   Altın rengi, disko havasındaki, derin göğüs ve bacak dekolteli elbisesi ile frikik vermemesi pek mümkün değil gibiydi ne var ki Rose, otomobilinden ustalıkla inmeyi başardı.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Demi Rose
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.