Deniz Akkaya; Beden yaşım 19 oldu

Bir dönem verdiği cüretkar pozlarla gündeme gelen eski manken Deniz Akkaya vucut yaşını sağlıklı beslenme ile 19 yaşına düşürdüğünü söyledi...

19 Mart 2019 Salı 06:03
Deniz Akkaya; Beden yaşım 19 oldu






Deniz Akkaya; Beden yaşım 19 oldu


90'lı yılların ünlü mankeni Deniz Akkaya sağlıkle beslenerek formunu koruduğunu beden yaşını ise 19 yaşına düşürdüğünü iddia etti. 41 yaşındaki ünlü manken Prof.Dr. Canan Karatay'ın beslenmeyle ilgili görüşlerine ise büyük önem verdiğini dile getirdi. 

Deniz Akkaya, Nişantaşı City's'de alışveriş yaptıktan sonra foto muhabirlere üç yıldır beyaz ekmek yemediğini açıkladı. Akkaya "Sağlıklı beslenerek, vücut yaşım 19'a düştü" dedi.  Formunu korumak için sağlıklı beslendiğini belirten 41 yaşındaki eski model, vücut yaşının 19'a düştüğünü söyledi.

Akkaya, "Özellikle Türk halkının alışkanlıklarının çok dışından besleniyorum" dedi.

Doğru beslenerek, daha enerjik hissettiğini söyleyen eski model, "Aslında, Canan Karatay'ın söylediği birçok şey doğru. Kültürümüz bize böyle öğretti diye alışkanlıklarımızı kırmamız lazım. Beyaz ekmek yemeyeli üç sene oldu" diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.03.2019 06:58
Anahtar Kelimeler:
Deniz Akkaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.