Derya Uluğ, şarkılarını Türk sigortacılara emanet etti

Antalya'da ilk kez düzenlenen Uluslararası Sigortacılık Fuarı ve Kongresi sonra  sahne alan ünlü şarkıcı Derya Uluğ "Burada kendimi hem şanslı hem de güvende hissediyorum" dedi.

11 Mart 2022 Cuma 00:08
Derya Uluğ, şarkılarını Türk sigortacılara emanet etti






Derya Uluğ, şarkılarını Türk sigortacılara emanet etti

Geçtiğimiz günlerde "En İyi Kadın Sanatçı Ödülü"nü alan ünlü şarkıcı Derya Altuğ, Antalya'da sahne aldı. Ünlü sunucu Aynur Ayaz'ın sunumunda gerçekleşen Konser'de Derya Uluğ, son günlerde en çok dinlenen şarkılarına yer verdi. 

Kaderimin Oyunu adlı adlı dizi filmde seslendirdiği "Sana Çıkıyor Yollar" şarkısı ile "Global Viral 50" listesinde yer almayı başaran Derya Uluğ, sigorta sektörünün devleri karşısında hit şarkılarını seslendirirken HGR Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Okan Saraç'a "Bugün kendimi sahnede daha güvenli hissediyorum. Türkiye'nin en güçlü sigortacıları ile bir arada olmaktan çok mutluyum, şarkılarımı Türkiye'nin sigortacılarına emanet ediyorum" sözleri, salonu dolduran binlerce kişi tarafından ayakta alkışlandı.
 

Son Güncelleme: 11.03.2022 01:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.