Diva yıllar sonra mayo ile poz verdi

Usta sanatçı Diva Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu alkan ve Burcu Esmersoy'un buluştuğu 'Dünya Güzellerim' programı önümüzdeki hafta final yapıyor.

18 Eylül 2017 Pazartesi 19:22
Diva yıllar sonra mayo ile poz verdi






Diva yıllar sonra mayo ile poz verdi

   Usta sanatçı Diva Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu alkan ve Burcu Esmersoy'un buluştuğu 'Dünya Güzellerim' programı önümüzdeki hafta final yapıyor. Mustafa Kotan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Bloom Medya'nın yapımcılığını üstlendiği program, daha çekimleri başlamadan olay yaratmıştı.

   Diva  Bülent Ersoy, meslektaşı Safiye Soyman'ın programla ilgili açıklamasına kızmış, "Onlar vagon, ben ise lokomotifim" diyerek projede yer alıp almayacağı konusunda kararsız olduğunu açıklamıştı. Yönetmen ve yapımcı, iki sanatçının arasını buldu ve ekip çekimlerin yapıldığı Hindistan'a gidip 13 bölümün çekimlerini tamamlayıp döndü.

   Medyatava'da yer alan habere göre; yaz başında seyirciyle buluşan 'Dünya Güzellerim', olay yaratacak bir finalle 20 Eylül'de ekrana veda edecek. Geçtiğimiz çarşamba günü yayınlanan 12'inci bölümün finalinde denize girerken kısa bir görüntüsü ekrana gelen Bülent Ersoy, program için yıllar sonra mayoyla görüntü verdi.

Anahtar Kelimeler:
Bülent Ersoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.