Emma Shapplin, yağmura rağmen sahneden inmedi

Emma Shapplin, Ağustos boyunca Pera Event organizasyonda gerçekleştirilen, Turkcell’in 20. Yıl etkinliklerinde hayranlarıyla buluştu

02 Ağustos 2014 Cumartesi 21:24
Emma Shapplin, yağmura rağmen sahneden inmedi






Emma Shapplin, yağmura rağmen sahneden inmedi

Emma Shapplin İstanbul konseri'nde hayranlarıyla buluştu

Emma Shapplin, İstanbul'da bol şimşekli, gök gürültülü ve yağmurlu gecede hayranlarıyla buluştu. Fransız Diva Emma Shapplin, Ağustos boyunca Pera Event organizasyonda gerçekleştirilen, Turkcell’in 20. Yıl etkinlikleri kapsamında Turkcell Yıldızlı Geceler’de hayranları ile buluştu! Yoğun yağışa rağmen, şarkılarıyla olduğu kadar zarafeti ile de büyüleyen sanatçıyı hayranları yalnız bırakmadı. Avrupa turnesi kapsamında en çok değer verdiği sahnelerden biri olan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında hayranlarının karşısına geçen Emma Shapplin muhteşem sesi ile dinleyicileri büyüledi.


Sahneye çıktığı andan itibaren zarif kostümü, samimi tavırları ve eşsiz sesi ile seyirciyi etkisi altına alan Emma Shapplin’i hayranları yağan yağmura rağmen yalnız bırakmadı. Altın plak ödüllü sanatçı DUST OF A DANDY turnesi kapsamında katıldığı Turkcell Yıldızlı Geceler konserinde eski şarkılarının yanı sıra güncel albümünde şarkılar seslendirdi.


Fransız Diva’yı izlemeye gelenler arasında sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simaları da vardı. Bunlardan bazıları Osman – Nüteyra Berkmen, Tülin Şahin, Sema Cıngıllıoğlu ve Sennur Çiftçi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.