Emrah Çalapkulu'ndan Fıs Fıs İsmail'e tepki

Son teklisi Bana Senden Bahsetme ile güzel bir başarı yakalayan Emrah Çalapkulu mesleğin zorluklarıyla nasıl mücadele ettiğini anlattı.

03 Nisan 2022 Pazar 22:12
Emrah Çalapkulu'ndan Fıs Fıs İsmail'e tepki






Emrah Çalapkulu'ndan Fıs Fıs İsmail'e tepki

Her zaman inandığı yolda yürüdüğünü söyleyen Emrah, "Birilerine kötü görünmemek için inanmadığım bir şeyi savunuyormuş gibi yapmam. Her meslek gibi bu mesleğin de zorlukları var. Karakterimden ödün vermeden var olmaya devam edeceğim" dedi.

Son günlerde 'Kadınlar tayt giymesin' ve 'Metroda öpüşürsen ben devreye girerim' sözleriyle tepki çeken Süleyman Yağcı'ya da tepki gösteren şarkıcı, "Böyle talihsiz açıklamalarla kadınlar üzerinden gündeme gelip sonrasında özür dilemek ne kadar samimi? Kadınları rahat bırakın. Senin bugün laf attığın kadın birinin annesi, birinin kardeşi, birinin kızı, birinin eşi. Kimsenin buna hakkı yok. Empati yapmayı ögreneceğiz yoksa böyle özür dileterek ögretirler" dedi.

Son Güncelleme: 03.04.2022 22:14
Anahtar Kelimeler:
Tepki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.