Eşine doğum gününde TIR hediye etti

 Sosyetik güzel Süreyya Yalçın eşine doğum gününde özel yapım TIR hediye etti.

31 Ekim 2018 Çarşamba 08:22
Eşine doğum gününde TIR hediye etti






Eşine doğum gününde TIR hediye etti
   Sosyetik güzel Süreyya Yalçın eşine doğum gününde özel yapım TIR hediye etti.ABD'de yaşayan Süreyya Yalçın Miami'deki evinde eşine doğum günü partisi düzenledi. Yaptığı lüks harcamalarla tanınan sosyetik güzel Süreyya Yalçın, eşi Ozan Baran'a doğum gününde 2 milyon TL değerinde TIR hediye etti.Süreyya Yalçın, eşi Ozan Baran'ın doğum gününü Miami'deki malikanesinde kutladı. Sosyetik güzel eşine, 2 milyon TL'lik özel olarak yapılan 25 metre uzunluğunda TIR hediye etti.
 

    Kıyafetleri, takıları ve lüks harcamalarıyla gündemden düşmeyen Süreyya Yalçın, 42 yaşına giren eşi Ozan Baran'a Miami'deki malikanesinde görkemli bir doğum günü partisi düzenledi. Sosyetik güzel, gece için 18 dansçı ve puro sarmaları için Küba'dan özel ekip getirtti. Türkiye'den gelen dansözün de pastadan çıkması davetlilere büyük sürpriz oldu.80 kişinin katıldığı, Amerikalı konukların ağırlıklı olduğu partide, Türkçe müzikler çalındı. Yalçın, Miami'de BOS transport şirketinin sahibi eşine verdiği hediyeyle herkesi şaşırttı. Sosyetik güzel, Baran'a 25 metre uzunluğunda altı ayda tamamlanan 2 milyon TL'lik özel yapım TIR hediye etti.Ayrıca misafirlerden birinin, iş insanına iki aslan yavrusu vermesi de dikkat çekti.


Süreyya Yalçın kimdir?
   Süreyya yalçın 1984 doğumlu olup, dünyanın en zenginleri listesine girmeyi başarmış iş adamı Faruk Yalçın’ın kızıdır. Aziz Yıldırım'ın yeğenidir. Babasından kalan miras ile sık sık gündeme gelmektedir. 2016 yılında Hatay'lı iş adamı Ozan Baran ile evlenmiştir.Kına gecesinde giydiği, modacı Tolga Çam'ın hazırladığı Sultan kıyafeti ile de oldukça konuşulmuştur. 80 metre ipeğin kullanıldığı elbisede 50 bin swarovski taş kullanılmıştır. Tolga Çam’ın ‘Sultan Gelinlikleri’ koleksiyonundan seçtiği kıyafetin fiyatı 25 bin dolardı. Yalçın'ın kına gecesinde taktığı tacın her tarafı swarovski taşlar ile kaplıydı. Kıyafetin tamamının fiyatı ise 100 bin liraydı.
   2008 yılında vefat eden Faruk Yalçın, mirasçılarına 4 milyar lira bıraktı. İlk eşinden olan dört çocuğu ve ikinci eşinden olan kızı Süreyya Yalçın arasında miras paylaşıldı. Sabah gazetesinin 2016 yıllarda yaptığı bir habere göre, Süreyya Yalçın'ın aylık faiz geliri 833 bin dolar. Haberde Süreyya Yalçın'ın bir bankada 100 milyon dolarlık bir hesabının olduğu belirtiliyor.

Anahtar Kelimeler:
Süreyya Yalçın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.