Esra Erol'da tıp tarihine geçen ihanet | İkizlerin babaları farklı çıktı

Eşini başka bir kadınla aldatan Veysel Yorulmaz'ın macerası, tıp tarihinde 100 milyonda bir olarak görülen olayı ortaya çıkardı. Aldattığı kadından doğan ikiz çocuklardan birinin babası farklı çıktı.

04 Ekim 2023 Çarşamba 23:46
Esra Erol'da tıp tarihine geçen ihanet | İkizlerin babaları farklı çıktı







Esra Erol'da tıp tarihine geçen ihanet


Eşinin yuvasına dönmesi için ATV'de yayınlanan Esra Erol programına katılan Betül Yorulmaz, eşi Veysel Yorulmaz'ın ilişki yaşadığı kadından olan bebeklerin DNA testi yaptırması karşılığında boşanma şartını öne sürdü. Veysel'in ilişki yaşadığı Özge adlı genç kadının ikiz bebeklerden birinin başka bir erkekten dünyaya geldiği ortaya çıkınca izleyenler şoke oldu.

Türkiye haftalardır Betül Yorulmaz isimli kadının eşi Veysel Yorulmaz ile yılan hikayesine dönen aldatma olayını konuşuyor.
Veysel Yurulmaz, 3 yıl önce Batman’dan İstanbul’a çalışmak için gelmiş ve bir süre sonra ise Özge isimli kadından ikiz bebekleri olduğu öğrenilmişti. 

Taraflar günlerce Esra Erol’da programında yüzleşti. Veysel, ikizlerinin annesi Özge ile olan ilişkisine sahip çıkarak, 13 yıllık eşi Betül’den boşanmak istediğini açıkladı. Betül’ün ise boşanmak için tek bir şartı vardı. O da ikiz bebeklere Dna testi yapılmasıydı. 
İkiz bebeklerini “Bu işin içine sokmak istemiyorum” diyen Özge, ilk önce Dna testini reddetse de sevgilisi Veysel’in Betül’den boşanması için ikiz bebeklere Dna yapılmasını  kabul etti. 

YÜZ MİLYONDA BİR İHTİMAL GERÇEK OLDU.

Veysel ve ikiz bebekler arasında yapılan Dna testi sonucunda, Veysel ikizlerden yalnızca birinin babası çıktı. Tıp dünyasını hayrete düşüren bu olayda herkes şaşkına döndü.
 

Anahtar Kelimeler:
Esra ErolIkiz Bebekler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.