Esra Erol'la programı yayından kaldırıldı mı? Neden yayınlanmıyor?

ATV'de yayınlanan evlilik programının sunucusu Esra Erol, geçtiğimiz gün Ankara'da yaşanan terör saldırısına sosyal medyadan çok sert tepki gösterdi.

14 Ekim 2015 Çarşamba 02:29
Esra Erol'la programı yayından kaldırıldı mı? Neden yayınlanmıyor?






Esra Erol'la programı yayından kaldırıldı mı? Neden yayınlanmıyor?

Gündüz kuşağı en çok izlenen programlardan biri olan Esra Erol'la yayından kaldırıldı mı? Evlilik programının sunucusu Esra Erol, geçtiğimiz gün Ankara'da yaşanan terör saldırısına sosyal medyadan çok sert tepki gösterdi.
ATV'de yayınlanan Esra Erol'la programı Ankara'da gerçkleşen hain saldırı sebebiyle yayın yapmama kararı aldı. Programının sunucusu Esra Erol Instagram hesabından videolu bir mesaj yayınlayarak takipçileri ile paylaştı.

97 kişinin can verdiği, çok sayıda kişinin yaralandığı Ankara'daki terör saldısının ardından Türkiye'de 3 günlük yas ilan edildi. Yaşanan üzücü olaylar karşısında Esra Erol ve yönetimi tepkisiz kalmadı ve 12.10.2015 Pazartesi canlı yayın yapmayacağını resmi instagram sayfası üzerinden kamuoyu ile paylaştı.

Esra Erol, “Milyonlar yaralı ve huzursuz #terörlanetolsun. Birlik ve beraberlik zamanı, barış dolu günler dileğimiz. Bu şartlar da yarın (bugün) yayın yapamayacağımızı bilmenizi isterim. Başımız sağolsun.” Notunu ekleyerek duyurdu.
Son Güncelleme: 14.10.2015 02:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.