Fakirler ölsün diyen kızdan yeni mesaj var

Arkadaşlarına hava atmak için babasının lüks arabasıyla çıktığı geziden 'Fakirler ölsün' mesajı yayınlayan Melda'dan yeni mesaj var

10 Temmuz 2014 Perşembe 00:38
Fakirler ölsün diyen kızdan yeni mesaj var






Fakirler ölsün diyen kızdan yeni mesaj var

Fakirler ölsün diyen zengin kızı, yine saçmaladı...

Sosyal Medya manyaklarına gün doğdu. Facebook takipçilerine babasının aldığı lüks arabadan seslenen Melda, kendisine yönelik acımasız eleştirilere yine bildik şımarık tavırlarıy cevap verdi. Genç kız, kendisine 'Fakirler ölsün' sözünü savunurken yine ilginç cümlelere imza attı. İşte o kız ve 'Fakirler ölsün' videosu..

 

Babasına ait süper lüks Porsche marka jipi kullanırken çektiği video ile sosyal medyanın en çok konuşulan olayı haline gelen o kız açıklamada bulundu.

Kendisi hakkındaki iddialara çektiği video ile yanıt veren o kız yine kendi çektiği video ile tepkilere şaşırdığını söyledi. Babasına ait süper lüks Porsche marka jipi kullanırken çektiği video ile sosyal medyanın en çok konuşulan olayı haline gelen o kız açıklamada bulundu.

Kendisi hakkındaki iddialara çektiği video ile yanıt veren o kız yine kendi çektiği video ile tepkilere şaşırdığını söyledi.

Melda Saf'ın daha önce bir eğlence mekanına giremeyenler hakkında yaptığı ileri geri konuşmalar ise dinleyenleri çileden çıkaracak cinsten..

 

 

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.