Fatih Ürek, sahne için 20 bin doları kıyafete yatırmış

Sahnede renkli gösterileri ve şarkılarıyla tanınan şarkıcı Fatih Ürek, 20 bin dolarlık yatırımı kombinlerine yaptığını açıkladı.

18 Haziran 2018 Pazartesi 09:03
Fatih Ürek, sahne için 20 bin doları kıyafete yatırmış






Fatih Ürek, sahne için 20 bin doları kıyafete yatırmış


Renkli sahne performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Fatih Ürek, The Savoy Ottoman Palace Hotel'de bayram coşkusunu sevenleriyle kutladı. Şıklığıyla göz dolduran sanatçı, sahneye hazırlanmasıyla ilgili kazancının çoğunu işine yatırım yaptığını bu sebeple de özendiğini söyledi. Sahne kıyafetinin takılarla beraber 20 bin doların üstünde olduğunu söyleyen sanatçı, kıyafetin pahalılığına bakmadığını önemli olanın doğru kombinlemek olduğunu belirtti.

Verdiği kilolarla dikkat çeken sanatçı bununla ilgili şu açıklamalarda bulundu "Ben sağlıklı beslenmeyi, neyle ne yiyeceğimi öğrendim. Glüten ve tatlı yemiyorum. Haftanın 4 günü televizyon çekimim var bu yüzden spor yapamıyorum. Tatlıdan uzak duruyorum. Kendime dikkat ediyorum." Dedi.

Bayram dolayısıyle aklına gelen bir anısını paylaşan sanatçı " Geçenlerde bir arkadaşımla konuşuyordum. Annem ve babamın bana bayram hediyesi olarak aldığı naylon bir ayakkabı geldi aklıma. Mavi tokalı bir ayakkabıydı. 5 yaşındaydım ve çok mutlu olmuştum, çok sevinmiştim." Dedi.

Sahne alırken kendisini izlemeye gelen sanatçı Aslı Hünel'i de sahneye davet eden Fatih Ürek, beraber bir parça seslendirdiler.

Anahtar Kelimeler:
Fatih Ürek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.