Ferhat Göçer’in 20 Yıllık Alınteri

Ferhat Göçer, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsmında, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Symphonie D’Orient ile konser verdi

16 Ağustos 2014 Cumartesi 22:32
Ferhat Göçer’in 20 Yıllık Alınteri






Ferhat Göçer’in 20 Yıllık Alınteri

Ferhat Göçer, Pera Event organizasyonunda gerçekleştirilen Turkcell Yıldızlı Geceler kapsmında, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Symphonie D’Orient ve Metropol Senfoni Orkestrası ile muhteşem bir konser verdi.

20. sanat yılı ve Türk Sineması’nın 100. yılı kapsamında verdiği bu özel konserle seyircinin karşısına çıkan Ferhat Göçer’in hayranlık duyduğu Türk Sineması’nın ödüller kraliçesi Hülya Koçyiğit ise sürpriz konuğu oldu.  

Sinemanın 100. yılı sebebi ile Ferhat Göçer, konserine özel konuk olan Hülya Koçyiğit'e hazırladığı dev ekranda filmlerinden oluşan görsel show ile duygulu anlar yaşattı. Gecede Göçer, Türk Filmlerinde Hülya Koçyiğit ile bütünleşen Senede Bir Gün, Boş Çerçeve, Samanyolu, İçim İçim Yanıyor şarkılarından bir de potpuri söyledi.  
Hayranları olduğu kadar basın, sanat ve cemiyet hayatının renkli isimleri de Ferhat Göçer’i yalnız bırakmadı. Ömer ve Arzu Sabancı, Hıncal Uluç, Garo Mafyan, Fikret Ercan, Hande Ataizi ve eşi sanatçıyı izlemeye gelen ünlü isimlerden bazıları. Ferhat Göçer ünlü konuklarına kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı tek tek teşekkür etti. Ayrıca MSG Başkan Yardımcısı olan Ferhat Göçer, MSG tarafından hazırlanan 50 bin TL değerindeki bağış çekini sahnede Mikader Başkanı adına Arzu Sabancı’ya teslim etti.

Symphonie D'orient projesi ile Harbiye Açıkhava'da sevenleriyle birlikte olan Ferhat Göçer, gecede yeni albümünden ve klasikleşmiş repertuvarından, Pir Sultan Abdal’dan Münir Nurettin Selçuk’a kadar seçtiği şarkıları seslendirdi. Kendi repertuvarının yanı sıra, Amy Winehouse, Sting, Adele, Pink Floyd coverlarını Metropol Senfoni Orkestrası'na etnik tınılarıyla birleştirerek İstanbul Strings eşliğinde yorumladı. Müzik şöleninin dışında geceye özel hazırlanan dekor ve ışık tasarımları ise izleyenleri büyüledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.