Gülay Bursalı, tecavüzden kurtulmak icin canına kıydı

Tv dizilerinde rol alan ve Aydın Üniversitesi'nde öğrenci olan Gülay Bursalı'nın Başakşehir'de bir binanın 10. katında kurulan tecavüz tuzağından kurtulmak için canına kıydığı iddia ediliyor. Tuzağı kuran emlakçı ise kayıp

23 Mart 2016 Çarşamba 03:26
Gülay Bursalı, tecavüzden kurtulmak icin canına kıydı






Gülay Bursalı, tecavüzden kurtulmak icin canına kıydı

İddia böyle. Güley Bursalı, erkek arkadaşı ile gittiği apartman dairesinde bir emlakçının cinsel saldırısına uğradığı öne sürülüyor. Başakşehir'de meydana gelen korkunç ölümün ardından ortaya atılan iddialar henüz kesinlik kazanmadı. Korkunç ölümün ardından gelişmeler haberin devamında.



ACILI BABA: KIZIM NAMUSUNU KORUMAK İÇİN CANINA KIYDI

İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Gülay Bursalı, cinsel saldırıdan kaçarken hayatından oldu. TV dizilerinde oyunculuk yaptığı öğrenilen Bursalı, erkek arkadaşı Engin Ö. ile pazar gecesi Başakşehir’deki bir eve gitti. Bir süre sonra evi kiralayan Cihan İ. ile bir erkek daha eşyaları alma bahanesiyle eve geldi.

Engin Ö.’yü darp eden İ. ve arkadaşı, odaya kapattıkları Bursalı’ya tecavüz girişiminde bulundu. Bu sırada Bursalı, evin bulunduğu 10. kattan düşerek olay yerinde can verdi.

İddiaya göre, genç kadın tecavüzden kurtulmak için cama çıkarak atlayacağını söyledi. Buna rağmen saldırganların üzerine gelmesi sonrası Bursalı camdan kendini boşluğa bıraktı. Ancak genç kadının saldırıda bulunan erkekler tarafından atılmış olma ihtimali de değerlendiriliyor. Olaydan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü  ekipleri, çalışma başlattı. Gözaltına alınan Gülay Bursalı’nın erkek arkadaşı olduğu belirtilen Engin Ö. ‘kasten öldürme’  suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.
Engin Ö. ifadesinde, bağrışmalar üzerine odaya gittiğinde Bursalı’nın ‘Bana bir şey yapmayın’ diye bağırarak pencereye çıktığını anlattı. Polis, firari iki şüphelinin yakalanması için de çalışma başlattı.

ADLİ TIPTAN ÖN RAPOR: Tecavüz izine rastlanmadı

Adli Tıp Kurumu’ndan Bursalı’yla ilgili ön adli tıp raporu tamamlandı. Raporda genç kızın yüksekten düşme sonucu öldüğü tespit edildi. Genç kızın iç organlarında düşmeye bağlı hasarlar oluştuğu öğrenildi. Bursalı’nın vücudunda tecavüz edildiğine yönelik bir iz bulunmadığı öğrenildi.

‘Kanı yerde kalmasın’

Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından kızının cenazesini Hatay’a götüren baba Sinan Bursalı, “Kızım namusu için hayatından oldu. Kızımın kanı yerde kalmasın. Bu olay araştırılmalı. Her yerde intihar ettiği yazılıyor ama belki de kızım öldürüldü. Failler bir an önce bulunsun” dedi


Günlük kiralanan bir daireye erkek arkadaşı ile birlikte gelen Aydın Üniversitesi öğrencisi ve dizi filmi oyuncusu Gülay Bursalı erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen Engin Ö. ile birlikte Avcılar'da bir süre eğlendi.  Gecenin ilerleyen saatlerinde Engin Ö., emlakçı arkadaşı C.İ.'yi arayarak günlük ev kiralamak istediğini söyledi. C.İ. de Başakşehir'deki daireyi kiraladı. Ardından beraberinde bir arkadaşıyla birlikte sevgililerini alıp kiralanan eve götürdü.

ÖNCE DÖVDÜLER SONRA TELEFONUNU ALDILAR

Ancak kısa süre sonra C.İ. de bir arkadaşıyla "Eşyalarımı alacağım" diyerek 10'uncu kattaki daireye gitti. İkili, Gülay'ın erkek arkadaşını dövüp cep telefonunu aldı. Ardından ilk olarak C.İ., genç kadını zorla bir odaya soktu. Daha sonra kimliği belirsiz arkadaşı da odaya girdi. Bir süre sonra çıplak halde pencereye çıkan genç kadın, "Yaklaşmayın atlarım" diye bağırdı. Saldırganlar durmadı, kendini pencereden boşluğa bırakan Gülay, olay yerinde hayatını kaybetti.

"KIZLA BİRLİKTE OLACAĞIZ" DEDİLER

Birlikte eve gittiklerini söyleyen Engin Ö., "Bir süre eşyaları topladılar. Bu sırada Gülay içerdeki odaya girmişti. Daha sonra C.İ., arkadaşımla önce kendisinin beraber olacağını söyledi. Yanındaki kişi beni tuttu, telefonumu aldı. C.İ., Gülay'ın odasına girdiğinde bağrışmalar oldu. Sesler yükselince beni tutan kişi de odaya girdi. Kısa bir süre sonra da ben odaya girdim. İçeri girdiğimde Gülay pencereye çıkmış 'bana bir şey yapmayın' diye bağırıyordu. Ben 'Dur, atlama' derken kendisini boşluğa bıraktı" dedi.

POLİS SALDIRIYI PLANLAYAN EMLAKÇIYI ARIYOR

İstanbul Polisi Cinayet Masası tarafından başlatılan soruşturmada polis, dövüldükten sonra cep telefonu alınan erkek arkadaş E.Ö.'yü gözaltına aldı. Olayın ardındaki cinsel saldırıyı E.Ö.'nün ifadesi ortaya çıkardı. Polis, emlakçı C.İ. ile beraberindeki kimliği belirsiz arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı. Cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Gülay Bursalı'nın tecavüze uğrayıp uğramadığı ise otopsi raporuyla kesinlik kazanacak.

ŞÜPHELİ ERKEK ARKADAŞ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

Gülay Bursalı'nın ölümüyle ile ilgili olay sırasında yanında bulunan arkadaşı Engin Ö., polisteki sorgusunun ardından gündüz saatlerinde adliyeye sevk edildi. Engin Ö. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

10.KATTAN ATLAYARAK İNTİHAR ETMİŞTİ

Başakşehir. 4.etap, 1. Kısım B 39 blok Daire 41'de Pazartesi sabaha karşı meydana gelen olayda dizi oyuncusu 20 yaşındaki Gülay Bursalı, çıplak bir şekilde 10. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra harekete geçen polis, Gülay Bursalı'nın erkek arkadaşı Engin Ö.'yü gözaltına aldı. Şüpheli Engin Ö. polisteki ifadesinde bazı çelişkiler bulunduğu gerekçesiyle kasten adam öldürmek suçlamasıyla bugün gündüz saatlerinde adliyeye sevk edildi. Engin Ö. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest kaldı.
Son Güncelleme: 23.03.2016 03:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.