Güldür Güldür Kılıçdaroğlu skecini ilk o aradı

Siyasileri hicveden gösteriler, son yıllarda tehditvari yöntemlerle bazı politikacılar tarafından yasaklatılırken, CHP lideri Kılıçdaroğlu bakın ne yaptı?

16 Ekim 2023 Pazartesi 16:32
Güldür Güldür Kılıçdaroğlu skecini ilk o aradı






Güldür Güldür Kılıçdaroğlu skecini ilk o aradı

Türkiye'ye gülmeyi, gülümsemeyi hatırlatan TV'nin en uzun ömürlü mizah programı Güldür Güldür ekibinin yeni dönem ilk gösterisi, milyonları ekran başına kilitledi.

Yeni sezona başlayan ekranların sevilen mizah programı Güldür Güldür CHP skecine yer vermişti. CHP'deki değişime mizahi bir şekilde yaklaşan bölümün fragmanları bile geniş ilgi görmüştü. Program yayınlandıktan sonra Kılıçdaroğlu telefon açtı
Kemal Kılıçdaroğlu yayın sonrası Güldür Güldür ekibine telefon açtı

Güldür Güldür 11. sezonuna CHP skeciyle başlamıştı. CHP'deki değişimi ele alan ve daha fragman yayınlanmışken bile çok konuşulan program yayınlandıktan sonra CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu telefon açtı.

Uzun yıllardır severek izlenen programlardan Güldür Güldür, 11. sezonun ilk bölümünde CHP'deki değişimi ele aldıkları bir skeçle seyircinin karşısına çıktı.

Programın bu bölümü sosyal medyada çok konuşuldu.

Güldür Güldür ekibinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ekibi arayarak teşekkür etti.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu aradı ve dün akşam yayınladığımız skeçle ilgili “Eskiden çok yapılıyordu bu şekilde mizah, siyasiler memnuniyetle ve hoşgörü ile karşılıyordu çok değer veriyordu.

Şimdi de sizin bu tip hicivlere yer vermeniz çok değerli. Bu mizaha siyasetin, siyasilerin ve en önemlisi halkın ihtiyacı var.

Beğenerek izledim ve emeği geçen herkesi kutluyorum ve eğer kabul ederseniz uygun bir zamanda seyretmeye gelmek istiyorum” dedi. Teşekkür ediyoruz ve bekliyoruz."

Son Güncelleme: 19.10.2023 22:44
Anahtar Kelimeler:
Güldür Güldür
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.