Güzel hakem ve arkadaşları Miami sahilini karıştırdı

Yeşil sahalarda başarısı kadar güzelliğiylede dikkat çeken hakem ve arkadaşları Miami sahilini karıştırdı

11 Nisan 2018 Çarşamba 11:00
Güzel hakem ve arkadaşları Miami sahilini karıştırdı






Güzel hakem ve arkadaşları Miami sahilini karıştırdı

    Yeşil sahalarda başarısı kadar güzelliğiylede dikkat çeken hakem ve arkadaşları Miami sahilini karıştırdı.Claudia Romani, Julia Pereira ve Laura Bragato Miami'de gün batımında sahile indi ortaya bu pozlar çıktı.

   Üç yakın arkadaş... Biri İtalya'nın eski hakemlerinden diğerleri ise model... Üç seksi kadın aynı anda plaja inerse ne olur? Claudia Romani, Julia Pereira ve Laura Bragato Miami'de birilkte tatildeler.

   Üç ünlü ve seksi kadını bir arada gören paparazziler ise yakın takipte.Fotoğrafları yayınlayan ABD magazin basını "Miami'de beklenmedik sosyal medya üçlüsü" başlığı attılar.

   Reality Star ve tanga kraliçesi Claudia Romani, Brezilyalı model ve bikini tasarımcısı Julia Pereira ve İtalyan model / futbol taraftarı Laura Bragato, güneşin batışında paparazzilere poz vermekten çekinmediler.

Posta

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.