Güzel model yine görenleri kendine hayran bıraktı

Model Kendall Jenner katıldığı davette giydiği minisi ile görenleri kendisine hayran bıraktı.

16 Kasım 2018 Cuma 14:39
Güzel model yine görenleri kendine hayran bıraktı






Güzel model yine görenleri kendine hayran bıraktı
    Model Kendall Jenner katıldığı davette giydiği minisi ile görenleri kendisine hayran bıraktı.Kendall Jenner dün akşam Londra'da bir davete katıldı.Dün akşam Londra'da katıldığı bir davette yine tüm gözler Kendall Jenner'ın üzerindeydi.

   Giydiği elbiseyle dikkat çeken güzel model yine görenleri kendine hayran bıraktı.23 yaşındaki ünlü model Kendall Jenner dün akşam Londra'da özel bir partinin davetlisiydi. Ve her zamanki gibi kameralar peşindeydi.

   Giydiği hardal sarısı elbiseyle bütün bakışları üzerinde toplayan genç yıldız, bu kez vücudunun üst kısmını kapatıp bacak dekoltesi kullanmaya karar vermişti.Mini elbisesini şeffaf topuklu ayakkabılarla kombinleyen Kendall havanın soğuk olmasından da hiç etkilenmemiş gibi görünüyor.

   Güzel model geçen günlerde yapılan Victoria's Secret defilesinde de yer aldı.
Posta

Anahtar Kelimeler:
Kendall Jenner
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.