Güzel tenisciden cesur pozlar

Ünlü tenisci Equine Bouchard sosyal medya hesabından yaptığı cesur pozlarla gündeme oturdu.

05 Aralık 2018 Çarşamba 16:39
Güzel tenisciden cesur pozlar






Güzel tenisciden cesur pozlar

   Ünlü tenisci Equine Bouchard sosyal medya hesabından yaptığı cesur pozlarla gündeme oturdu.Güzel tenis oyuncusu Eguine Bouchard, başarılı kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti.

  Bouchard'ın bir takipçisi paylaşıma, "Çok güzelsin." yorumunu yaptı.Sosyal medya medya hesabından cüretkar fotoğraflarıyla dikkat çeken dünyaca ünlü tenisçi Eguine Bouchard, son paylaşımlarıyla bütün dikkatleri üzerine çekti.Instagram hesabında 1 milyon 800 bin takipçisi olan ünlü tenisçİ, cesur paylaşımlarıyla takipçilerini büyüledi.

   Ünlü tenisçinin cesur fotoğrafları büyük dikkat çekti. Bouchard'ın paylaşımlarını takipçileri yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Bouchard'ın bir takipçisi paylaşıma, "Çok güzelsin." yorumunu yaptı.

   Başka bir takipçisi ise, "Tenisi bırakıp modellik yapmalısın bence." yorumunu yaptı. Bouchard'ın bazı takipçileri ise, aşk itiraflarında bulundu.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Equine Bouchard
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.