Hadise'den dekolte  paylaşım

Şarkıcı Hadise sosyal medya hesabından dekolteli fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.

19 Kasım 2018 Pazartesi 07:15
Hadise'den dekolte  paylaşım






Hadise'den dekolte  paylaşım
    Şarkıcı Hadise sosyal medya hesabından dekolteli fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğuna oturan Hadise, sosyal medya hesabından paylaştığı dekolteli fotoğrafıyla takipçilerinin nefesini kesti.Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, yatak pozuyla yine adından söz ettirmeyi başardı.

 

    Ünlü şarkıcı Hadise, Instagram hesabının hikaye bölümünden yatakta çekilmiş dekolteli fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Hadise paylaşımıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı. Hadise'nin fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçi paylaşıma, "Tam adının hakkını veren bir paylaşım olmuş. Büyülendim." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Bu kadının acilen sevgili bulması lazım ilgisizlikten ne yapacağını şaşırdı." yorumunu yaptı.


   
   Ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile çok konuşulacak bir paylaşıma imza atmıştı. Hadise, Sibel Can'a özenerek eteğini kaldırdığı anları sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaşmıştı. Hadise'nin paylaşımına takipçileri büyük ilgi göstermişti.
Haberler

Anahtar Kelimeler:
Hadise
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.