Hadise 'Şehitlerimiz var' diyerek konseri iptal etti

Bolu'da bir alışveriş merkezinde mini konser ve imza gününe katılacağı açıklanan pop şarkıcısı Hadise, terör olayları nedeniyle bu etkinliğini ikinci kez iptal ederek erteledi.

15 Mayıs 2016 Pazar 13:25
Hadise 'Şehitlerimiz var' diyerek konseri iptal etti






Hadise 'Şehitlere saygım var' diyerek konseri iptal etti


Bolu'da bir alışveriş merkezinde mini konser ve imza gününe katılacağı açıklanan pop şarkıcısı Hadise,  terör olayları nedeniyle bu etkinliğini ikinci kez iptal ederek erteledi.

Hadise'nin Bolu Dağı'nda TEM yolu kenarında bulunan bir alışveriş merkezinde 27 Mart tarihinde katılacağı mini konser ve imza günü programı terör olayları nedeniyle iptal edildi. Hadise ile yapılan görüşmelerin ardından etkinliğin 15 Mayıs'ta yapılacağı açıklandı. Kent merkezindeki farklı noktalardaki bilboardlar Hadise'nin konser ilanlarıyla donatıldı. Hakkari Çukurca'da 8 askerin şehit olması nedeniyle Hadise'nin bugün katılacağı program, ünlü şarkıcının talebi doğrultusunda ikinci kez iptal edildi. Hadise sosyal paylaşım sitesi Facebook ve Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün Bolu Highway Outlet'de gerçekleşecek imza günümüzü 29 Mayıs'a erteledik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ülkeme sabır diliyorum. Bu son olsun" ifadelerini kullandı.

Konserin yapılacağı alışveriş merkezinden yapılan yazılı açıklamada da programın Hadise'nin talebiyle ertelendiği ifade edilerek, "Alışveriş merkezimiz tarafından 15 Mayıs tarihinde yapılacağını duyurduğumuz Hadise mini konser ve imza günü etkinliği ülkemizde yaşanan üzücü olaylar sebebiyle sanatçının talebiyle 29 Mayıs tarihine ertelenmiştir. Yaşanan hain terör olayları sebebi ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkeye başsağlığı dileriz" denildi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.