Hilal Cebeci rahibe oldu

Şarkıcı Hilal Cebeci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı.

31 Temmuz 2018 Salı 07:41
Hilal Cebeci rahibe oldu






Hilal Cebeci rahibe oldu

    Şarkıcı Hilal Cebeci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı.Rahibe kıyafeti ile çekilmiş gotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşan Hilal Cebeci paylaşımın altına "Hayatım bir rahibeden farksız" yazdı. 

   Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, rahibe pozuyla ilginç bir paylaşıma imza attıSosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşmlarla çok konuşulan ve birçok kişi tarafından merakla takip edilen ünlü şarkıcı Hilal Cebeci, kendini rahibe olarak montajladığı fotoğrafını paylaştı.

   

   Bir süredir cesur paylaşımlarına ara Hilal Cebeci, Instagram hesabından ilginç bir paylaşıma imza attı. Cebeci, kendisini rahibe fotoğrafına montajladı. Cebeci'nin takipçileri paylaşıma "Rahibe Teresa gibi olmuşsun" yorumunu yaptı. 

 

   Instagram hesabından paylaştığı rahibe fotoğrafına "İnanırmısınız, hayatım bir rahibeninkinden farksız. Hatta onlarınki daha eğlencelidir. NET" yorumunu yapan Cebeci, çok konuşuldu.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Hilal Cebeci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.