İbrahim Tatlıses konseri | 11 yıl sonra sahnelere geri döndü

Arabesk müziğin tartışmasız imparatoru İbrahim Tatlıses, 11 senelik bir ayrılığın ardından Günay'da sahne aldı. Tatlıses, sahnede 2 saatten fazla hayranlarıyla hasret giderdi.

21 Şubat 2022 Pazartesi 00:03
İbrahim Tatlıses konseri | 11 yıl sonra sahnelere geri döndü






İbrahim Tatlıses konseri | 11 yıl sonra sahnelere geri döndü

Uğradığı silahlı saldırının ardından 11 yıl sonra sahnelere geri dönen İbrahim Tatlıses, İstanbul Günay restoranda sevenleriyle hasret giderdi. 

İmparator İbrahim Tatlıses, önceki akşam İstanbul Günay Restaurant’ta sahnede aldı. 2 buçuk saat sahnede kalan İmparator, sahne performansı ile büyük beğeni toplarken ayakta alkışlandı.

Tatlıses, Günay sahnesinde kendisine bir hayranının “Sen çok büyüksün İbo” tezahüratına tepkisiz kalmayarak; “Benim için insanların önünü kapatıyor dediler ama 11 senedir ben sahnelerde yokum. Neredeler? madem yokum onca zaman ne yapabildiler? işte şimdi burdayım” dedi.

Son Güncelleme: 20.02.2022 23:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.