İç çamaşırıyla hayranlarına poz verdi

Ünlü şarkıcı Dua Lipa sosyal medyadan paylaştığı iç çamaşırlı fotoğrafı ile takipçilerinden büyük beğeni aldı.

05 Ekim 2018 Cuma 08:05
İç çamaşırıyla hayranlarına poz verdi






İç çamaşırıyla hayranlarına poz verdi

   Ünlü şarkıcı Dua Lipa sosyal medyadan paylaştığı iç çamaşırlı fotoğrafı ile takipçilerinden büyük beğeni aldı.Takipçilerinden  2.743.000.860 kişi tarafından beğeni aldı. Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, iç çamaşırlı pozunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcının paylaşımı, 2 milyon 743 bin kişi tarafından beğenildi.

   Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa iç çamaşırıyla verdiği poz ile takipçilerini kendine hayran bıraktı. Dua Lipa'nın paylaşiımı takipçileri tarafından 2 milyon 743 bin 860 kişi tarafından beğenildi.

 

Instagram hesabında 19 milyon takipçisi bulunan ünlü şarkıcı Dua Lipa, paylaşımıyla nefes kesti. Lipa'nın iç çamaşırlı paylaşımına milyonlarca beğeni ve yorum yağdı.

Dünyaca ünlü şarkıcı geçtiğimiz aylarda Antalya'da konser vermişti. Antalya'dan fotoğraf paylaşmayı ihmal etmeyen genç şarkıcı Instagram'daki hesabından fotoğrafını, "Dün gece güzel bir ortamda güzel bir akşam yemeği yedim. Bu gece sizler için Antalya'da olmaktan çok heyecanlıyım" notuyla paylaşmıştı.

Haberler

Son Güncelleme: 05.10.2018 05:10
Anahtar Kelimeler:
Dua Lipa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.