İnsan olmaktan sıkıldığını açıkladı

Genç sanatçı Aleyna Tilki sosyal medyadan yaptığı paylaşımla insan olmaktan sıkıldığını söyledi.

12 Ocak 2019 Cumartesi 09:16
İnsan olmaktan sıkıldığını açıkladı






İnsan olmaktan sıkıldığını açıkladı

    Genç sanatçı Aleyna Tilki sosyal medyadan yaptığı paylaşımla insan olmaktan sıkıldığını söyledi.Sosyal medyadan yaptığı ilginç paylaşımlarla sık sık gündeme gelen genç popçu Aleyna Tilki, bu kez de insan olmaktan sıkıldığını söyledi.

   18 yaşındaki ünlü şarkıcı Aleyna Tilki,sosyal medya hesabı üzerinedir yaptığı paylaşımlarla dikkat çekici açıklamalarda bulunuyor.Son paylaşımında "İnsan olduğum için çok kısıtlanıyorum şu an. İnsan olmak çok sıkıcı" sözlerini kullanan ünlü şarkıcı, insan olmayı sıkıcı bulduğunu yazdı.

Aleyna Tilki'nin "İnsan olmak çok sıkıcı!" paylaşımından sonra takipçileri tarafından mesaj yağmuruna tutuldu. Sıra dışı yorumların geldiği mesajlarda " Tilki ol", "Keşke insan yerine kaktüs olsaydın" ve "Gel beraber ejderha olalım" gibi yorumlar geldi.

Süperhaber

Anahtar Kelimeler:
Aleyna Tilkiİnsan Olmak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.