"İsim meselesi kolay, iki cihanda insan olmak zor…”

Oyuncu Ümit Erdim çocuğuna verdiği isim için yorum yazanlara cevap verdi.

17 Mayıs 2018 Perşembe 13:43
"İsim meselesi kolay, iki cihanda insan olmak zor…”






"İsim meselesi kolay, iki cihanda insan olmak zor…”

   Oyuncu Ümit Erdim çocuğuna verdiği isim için yorum yazanlara cevap verdi.Oyuncu Ümit Erdim, üç gün önce baba olmuş ve kızının adını da Ses koymuştu. Erdim, kızının ismine gelen olumsuz eleştiriler üzerine çarpıcı ifadeler kullandı.Geçen yıl mayıs ayında Seda Çınar ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Ümit Erdim 3 gün önce baba oldu. Sosyal medyada ünlü oyuncuya kızının ismiyle ilgili onlarca yorum geldi. Erdim’den ise takipçilerine yanıt gecikmedi:  

   

“1000 küsür yorumun belki %10’u hariç herkes isim meselesine takılmış.Memlekette yüzbinlerce Seda, yüzbinlerce Nida var. Ses koyduk mevzu oldu. Ah buralarda böyle mizah yapan, isim meselesini tartışan sevgili dostlar; mesele isim konusunda burada tatava yaptığınız gibi olsaydı Özgecan’ın katilinin adı Ahmet, 30 bin şehidin katilinin adı Abdullah olmazdı. İsim meselesi kolay, iki cihanda insan olmak zor…”

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Ümit Erdim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.