Jelena Karleusa kıyafeti ile şaşırttı

  Şarkıcı ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Jelena Karleusa kıyafeti ile şaşırttı. 

28 Aralık 2018 Cuma 09:17
Jelena Karleusa kıyafeti ile şaşırttı






Jelena Karleusa kıyafeti ile şaşırttı

    Şarkıcı ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Jelena Karleusa kıyafeti ile şaşırttı. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Tosic'in karısı şarkıcı Jelena Karleusa, ilginç tavşan kıyafetiyle büyük ilgi gördü.Beşiktaş'ın eski futbolcusu Tosic'in karısı şarkıcı Jelena Karleusa altın sarısı cesur kıyafetiyle adından söz ettirmeyi başardı.

     Ünlü şarkıcı Jelena Karleusa, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile çok konuşuldu. Altın sarısı tavşan kıyafetiyle çok konuşulan Jelena'nın paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı.Eski Beşiktaşlı Tosic'in karısı şarkıcı Jelena Karleusa, Instagram hesabından paylaştığı video ile yürek hoplatmıştı. Jelena mini şortuyla takipçilerini adeta büyülemişti. Jelena'nın paylaşımına birçok takipçisi tarafından yorum yapılmıştı. Jelena'nın videosunu kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçi, "Fiziği gerçekten inanılmaz derecede güzel." yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise, "Kocası adına gerçekten üzücü bir video. Ben olsam kıskançlık krizine girerdim." yorumunu yapmıştı.

Haberler

Son Güncelleme: 28.12.2018 08:47
Anahtar Kelimeler:
Jelena Karleusa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.