Jennifer Lopez'den cüretkar poz

 Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ilerleyen yaşına rağmen sosyal medyadan verdiği pozla ezberleri bozdu

01 Kasım 2018 Perşembe 08:39
Jennifer Lopez'den cüretkar poz






Jennifer Lopez'den cüretkar poz

     Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ilerleyen yaşına rağmen sosyal medyadan verdiği pozla ezberleri bozdu.Düzgün fiziği ile poz veren Jennifer Lopez takipçilerinden tam not aldı.

    49 yaşında olmasına rağmen fiziğiyle genç kızlara taş çıkaran dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, bir dergi için verdiği poz ile olay oldu. Lopez, cüretkar fotoğrafını takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.49 yaşında olmasına rağmen fiziğiyle genç kızlara taş çıkardan dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, bir dergi için verdiği poz ile olay oldu. Lopez, cüretkar fotoğrafını takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

   Jennifer Lopez, InStyle Aralık sayısı için Anthony Maule'ye üzerinde Valentino Haute Couture ile poz verdi. Jennifer Lopez'in bu pozu büyük beğeni aldı. Lopez, cesur fotoğrafını sosyal medya takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.49 yaşındaki Lopez, turuncu bir mayo giydiği iki ayrı pozunu Instagram sayfasında paylaştı. Lopez'in bu paylaşımlarına da takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı. Kimileri "Biri bana bu kadının aslında 49 yaşında olmadığını söylesin" diye yorum yaparken bazıları da "Bu kadar formda kalmayı nasıl başarıyor?" diye sordu. Birçok takipçisi Lopez'in bu yaşta böyle görünmesinin nedeninin spor tutkusu ve sağlıklı beslenme olduğunu söyledi.

   Jennifer Lopez kimdir?
Jennifer Lynn López, 24 Temmuz 1969'da New York'un bir mahallesi olan Bronx'ta doğmuştur. Amerikalı aktrist, latin pop müzik şarkıcısı, moda tasarımcısı ve dansçıdır. J-Lo veya J.Lo ismi ile de bilinir. 

Porto Riko soyundan olması onun şov dünyasına girmesini kolaylaştırmıştı.Çünkü o dönemlerde Ricky Martin ve Enrique Iglesias'ın öncülük ettiği ve 90'ların sonlarına doğru başlayan Latin Pop müzik dalgası tüm dünyayı etkisi altına almıştı. Jennifer Lopez Latin müziğin kadın öncüsü olup Latin müziğin patlama yapmasını sağlamıştır. Tüm dünyada plakları 40 milyondan fazla satmıştır. 

  

 Televizyon ve Sinema Kariyeri 
16 yaşında ilk filmi olan "My Little Girl (Küçük Kızım)"de oynamadan önce sadece müzikal tiyatro oyunlarında yer almıştı. Televizyon dünyasına girişi ise 1990'da Fox TV'nin "Fly Girl" adlı yarışmasını kazanması ve bu sayede komedi dizisi "In Living Color (Yaşayan Renklerde)"de rol almaya hak elde etmesiyle başlar. Daha fazla TV işi ise oyunculuğunu "Second Chances (İkinci Şans)" ve "Hotel Malibu (Malibu Oteli)"nde göstermesiyle başlar. 

Kısa dönemlik "South Central (Güney Merkez)" ve bir televizyon filmi olan "Nurses On The Line (Hemşireler Hatta):The Crash of Flight 7 (Uçuş 7'nin Enkazı)" ile oyunculuk kariyerine devam eder. Fakat büyük beyaz perde ilk çıkışını Gregor Nava'nın bir filmi olan "Mi Familia (Ailem)"de rol almadan önce Wesley Snipes ve Woody Harrelson'la oynadığı 1995'in sevilen filmi "Money Train (Para Treni)" ile yaptı. Kazandığı deneyim onu o günlerde proje aşamasında olan bir başyapıtta baş rol oynamaya itecekti. Öldürülen Tejano yıldızı Selena Quintanilla'nın hayatının anlatıldığı "Selena" filmi... Jennifer Lopez artık Hollywood'da büyük bir yıldız olmaya doğru ilerliyordu. 1998'te George Clooney'le oynadığı "Out of Sight (Görüş Dışı)" için o zamana kadar ondan başka bir bayan Latin oyuncunun alamamış olduğu yükseklikte bir ücret aldı. 

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Jennifer Lopez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.