Jet sosyete Ajda'yı Mykonos'ta dinleyecek

Dünya jet sosyetesinin ünlü eğlence mekanı Nammos, bu yıl Ajda Pekkan'ı ağırlayacak. Mykonos Nammos çılgın eğlenceleriyle biliniyor.

12 Temmuz 2014 Cumartesi 02:25
Jet sosyete Ajda'yı Mykonos'ta dinleyecek






Jet sosyete Ajda'yı Mykonos'ta dinleyecek

Mykonos Nammos, Mykonos Nammos Ajda Konseri ne zaman?

Dünyüa jet sosyetesinin gözde eğlence yeri Mykonos Sosyetenin uğrak mekanı Mykonos’daki Nammos, Ajda Pekkan’ı konser için ikna etti. Zengin müdavimleriyse süperstarı dinlemek için şimdiden sırada. Geçtiğimiz yıl Amr Diab'ın 160 bin avroya sahne aldığı mekanda sadece sahneden 120 bin avroluk şampanya, bir ünlü hayranı tarafından Diab'ın üzerine dökülmüştü. Espresso Gazetesi'nin haberine göre Nammos Avrupalı ve Arap zenginlerinin en çılgın eğlencelerine ev sahipliği yapıyor. Ününü altın yaldızla kaplı çıplak kızların alkol servisi yapmasından alan mekanda eğlence gece 01.00'de başlıyor ve günün ilk ışıklarına kadar devam ediyor.

TÜRKLER AKIN ETMİŞTİ

Yıllardır DJ’lerine Türkçe şarkılar çaldıran, müşterilerinin de hatırı sayılı bir bölümü Türk olan mekân tarihinden ilk kez bir konser için kolları sıvadı. Tarkan, Gülşen ve Ajda Pekkan şarkılarının bolca yer verildiği Nammos'da jet-set müşterilerin isteği göz önünde bulundurularak seçim Ajda Pekkan'dan yana kullanıldı. Teklifi ortak partiler düzenlediği Anjelique'in sahibi The Doors Grup üzerinden ileten mekân süperstardan prensipte 'Evet' cevabını aldı. Ada ve mekânın, konserlere çok uygun bir yapıda olmaması nedeniyle Pekkan'a özel bir sahne hazırlanacak. Ancak Ajda Pekkan'ın konser tarihi henüz belli değil. Nammos'un internet sitesinde yapılan konser duyurularında henüz Türk sanatçıların adı bulunmuyor..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.