Kafası bel altında amcalara seslendi

Model Deniz Akkaya sosyal medya hesabından kafası bel altınca amcalara seslendi.

01 Ağustos 2018 Çarşamba 11:10
Kafası bel altında amcalara seslendi






Kafası bel altında amcalara seslendi

    Model Deniz Akkaya sosyal medya hesabından kafası bel altınca amcalara seslendi.Deniz Akkaya paylaştığı fotoğrafa “Kafası bel altında amcalar size sesleniyorum! Allah sizin gibilerden evlatlarımızı korusun” notunu yazdı.

   Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve gündeme dair yaptığı dikkat çekici tespitlerle öne çıkan eski model Deniz Akkaya son paylaşımıyla yine gündeme dair bir saptamada bulundu.

   Yoğun bir iş temposunda koşturmasına rağmen özel hayatına vakit ayıran ve kızıyla birlikte geçirdiği keyifli vakitlere dair paylaşımlarda bulunan Deniz Akkaya, kimi zaman da sosyal medya hesabından gündeme dair yorumlarda bulunuyor.

   Deniz Akkaya son olarak hesabından bir gazete kupürünü paylaştı ve “Kafası bel altında amcalar size sesleniyorum! Allah sizin gibilerden evlatlarımızı korusun” şeklinde bir yorumda bulundu.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Deniz Akkaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.