"Kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi?”

Yeliz Yeşilmen'ni eşinin yıldönümü nedeniyle yatak odasından paylaştığı fotoğrafa yorumlar devam ediyor.

03 Ocak 2018 Çarşamba 11:46
"Kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi?”






"Kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi?”

   Yeliz Yeşilmen'ni eşinin yıldönümü nedeniyle yatak odasından paylaştığı fotoğrafa yorumlar devam ediyor.Son olarak bu yorumlara Deniz Akkaya katıldı. Yeliz Yeşilmen dün sabah 55’inci yaşına giren eşi Ali Uğur Akbaş’a doğum günü sürprizi yaptı. Bunun üzerine 40 yaşındaki eski manken Deniz Akkaya, Yeliz Yeşilmen’in paylaştığı kahvaltı fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak şoke eden bir ifade kullandı. Deniz Akkaya, “Günaydın sevgilim ne güzel bir gün değil mi? Kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi?” şeklinde yaptığı paylaşım Yeliz Yeşilmen’i öfkelendirdi.

   Yeliz Yeşilmen de yaptığı paylaşımla Deniz Akkaya'ya sitem etti. Yeşilmen, paylaşımına “Bu gereksiz paylaşım niye Deniz?” yazdı.Yeşilmen sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafla Deniz Akkaya'ya ağır göndermene de bulundu. Yeşilmen,” Mutlu yıllar aşkım. Biz doğal Tük insanıyız atletli foto ile dalga geçenler dönsün k……ç…. Gülsün. Kaldı ki yüzlerce destek mesajı aldım. Biz, oynamıyor rol ve numara yapmıyoruz, biz hayatı en doğal haliyle yaşayıp sevenlerimizle paylaşıyoruz. Bununla dalga geçmek Türk halkıyla dalga geçmektir. Çok şükür açıkta bir şeyimiz yok” notunu düştü.

Anahtar Kelimeler:
Deniz AkkayaYeliz Yeşilmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.