Karaköy'de Rihanne krizi | Sahtesi çıktı, sosyal medyada olay oldu

Karaköy’de bir mekanda Rihanna heyecanı yaşandı. Müşteriler, mekandaki bir kadını Rihanna zannederek fotoğraf çektirmek istedi.

06 Kasım 2021 Cumartesi 20:07
Karaköy'de Rihanne krizi | Sahtesi çıktı, sosyal medyada olay oldu






Karaköy'de Rihanne krizi | Sahtesi çıktı, sosyal medyada olay oldu

Ünlü pop star Rihanna'yı Karaköy'de bir mekanda görenler fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Ancak selfiler çekildikçe acı gerçek ortaya çıktı. Ancak ikizi olur diyecek kadar Rihanna benzeri genç kadının Barbadoslu turist olduğu ortaya çıktı.

İKİZİ KADAR BENZİYOR

Ancak fotoğraf çektirmek için sıraya girenler kısa sürede gerçekle yüzleşti. Söz konusu şahsın Rihanna olmadığı kısa sürede anlaşılırken kadının Barbadoslu şarkıcıya ikizi kadar benzemesi dikkat çekti.

DÖVMESİ BİLE AYNI

Elinin üzerinde de Rihanna'nın dövmesinden bulunan kadın, gördüğü ilgiden memnundu. Müşterilerin, genç kadını Rihanna zannederek fotoğraf çektirmek istedikleri anlar ise sosyal medyada paylaşılarak kısa sürede gündem oldu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medya kullanıcıları, "Yalnız cidden aynısı", "Rihanna olmadığına ne kadar eminsiniz bence ta kendisi herkesi değilim diye kekliyor", "Çok benziyor" yorumlarında bulundu.
 

Anahtar Kelimeler:
RihannaRihanna Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.