Kardashian Paris Moda haftasına damgasını vurdu

 Kim Kardashian gittiği Paris Moda Haftasına giydiği kıyafet ile damgasını vurdu

07 Mart 2019 Perşembe 17:30
Kardashian Paris Moda haftasına damgasını vurdu






Kardashian Paris Moda haftasına damgasını vurdu

   Kim Kardashian gittiği Paris Moda Haftasına giydiği kıyafet ile damgasını vurdu.Moda ikonları arasında gösterilen Kim Kardashian, modanın da ikonu olan Paris’teydi… 38 yaşındaki TV şovu yıldızı, moda haftasını takip etmek için şehre gitti. İki gün üst üste Azzedine Alaia markasına ait leopar desenli kıyafetler tercih eden Kardashian, stiliyle, moda haftasının en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

   Salı günü ayakkabısından eldivenine leopar desenli bir bodysuit tercih eden Kardashian, dün de yine leopar desenli transparan bir tulum tercih etti.Kardashian, Azzedine Alaia markasının 1991 yılında çıkardığı sonbahar kış koleksiyonundan giydiği tulumunu kadife bir palto ve eşi Kanye West’in tasarımı olan şeffaf stilettolar ile kombinledi.

   Yaptığ makyajla ki muhtemelen kontur uygulamasının etkisi, farklı bir görünüme sahip olan Kim, farklı saçlarıyla da moda haftasına damga vurdu.

(Sözcü)

Anahtar Kelimeler:
Kim Kardashian
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.