Kocasını maç öncesi başka kadınla yakaladı

 Daria Glushakov kocasını maç öncesi başka bir kadınla yakaladı.

25 Eylül 2018 Salı 11:27
Kocasını maç öncesi başka kadınla yakaladı






Kocasını maç öncesi başka kadınla yakaladı

     Daria Glushakov kocasını maç öncesi başka bir kadınla yakaladı.Spartak Moskova'nın orta saha oyuncusu Denis Glushakov, saunada bir başka kadınla eğlenirken karısı Daria Glushakov'a yakalandı. Eşini başka bir kadınla yakalayan Daria, futbolcuya boşanma davası açtı.

   Spartak Moskova'nın yıldız futbolcusu Denis Glushakov'un başı, ihanet videolarıyla derde girdi. Rus futbolcu maç öncesi başka bir kadınla banyoda eğlenirken eşine yakalandı. Olay sonrası Rus futbolcunun eşi boşanma davası açtı.

 

     Rus futbolunun önemli isimlerinden Denis Glushakov'un eşi Daria Glushakov, yaptığı açıklamada, "Eşime boşanma davası açtığım doğru. Çünkü beni aldattı. İhanete uğradım. Maçtan önce metresiyle birlikte onları banyoda bastım. Videoyu internete kimin yüklediğini bilmiyorum ama bu bir sır değil. Zaten takım arkadaşları da biliyordu." ifadelerini kullandı.

   Daria Glushakov ayrıca yaptığı açıklamada eşinden şiddet gördüğünü de söyleyerek, "Denis beni dövdü. Bacağımda çürükler vardı. Omurgam yer değiştirdi." dedi.

Haberler

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.