Kurt Seyit ve Şura'ya Fahriye geliyor

Bezmen ailesinin Türkiye'ye doğru yolculuğunu anlatan romanlardan uyarlanan ünlü dizi filmine Fehriye Evcen de katılıyor

19 Ağustos 2014 Salı 12:18
Kurt Seyit ve Şura'ya Fahriye geliyor






Kurt Seyit ve Şura'ya Fahriye geliyor


Nermin Bezmen’in “Kurt Seyt&Shura” ve “Kurt Seyt&Murka” romanlarından uyarlanan “Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Murka karakterini canlandıracak oyuncu belli oldu.

Hande Doğandemir ve Fahriye Evcen arasında kalan yapımcılar, sonunda Evcen’de karar kıldı. Bezmen’in anneannesi Murka’yı canlandıracak olan Evcen, yeni sezonda Kıvanç Tatlıtuğ’la kamera karşısına geçecek. Bezmen’in romanında Kurt Seyit, 1923 yılında Münevver Hanım’la evleniyor ve ona ‘Murka’ diye hitap ediyor. Bu evlilikten Nermin Bezmen’in annesi Leman ile teyzesi Şükran doğuyor. Nermin Bezmen, romanlarının baş kahramanı olan Şura ve Murka için “Her ikisi de dedemi çok sevmiş kadınlar. Ama kültürleri ve görgüleri nedeniyle aşklarını sunuşları farklı” diyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.