Lerzan Mutlu'dan takipçisine "He deliyim"

Sanatçı Lerzan Mutlu sosyal medya üzerinden takipçileri ile soru cevap yazıştı.

15 Kasım 2018 Perşembe 09:25
Lerzan Mutlu'dan takipçisine "He deliyim"






Lerzan Mutlu'dan takipçisine "He deliyim"

    Sanatçı Lerzan Mutlu sosyal medya üzerinden takipçileri ile soru cevap yazıştı.Takipçileri ile bu yazışmalarda ilginç sorular ve bir o kadar ilginç cevaplar geldi.Pek çok ünlü gibi Lerzan Mutlu da sosyal medya takipçilerinin sorularını yanıtlamak için instagramın uygulamasını kullandı ve gelen yüzlerce soru arasından seçtiklerine yanıt verdi.

   Takipçilerinin çoğunlukla Mutlu’ya beğenilerini sundukları görülürken, şarkıcının özel hayatına dair yöneltilen bazı sorular dikkat çekti. İşte Lerzan Mutlu’ya yöneltilen o sorular ve yanıtları:

Lerzan Mutlu kim?


Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 İstanbul, Türk şarkıcı ve televizyon sunucusu. 

Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 tarihinde, avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak doğdu. Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Koleji'nde bitirdi. 10 yaşındayken babası kalp krizi sonucunda vefat etti. Liseyi bitirdikten sonra İsviçre'de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye'ye geri döndü. Konservatuvar imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nı kazandı. Burayı da yarım bırakarak sahne ve televizyon çalışmalarına başladı. 

Diskografi 
Albümler 
Karabüyü (2001) 
Yar Dediğin Arar (2004) 
Tam İsabet (2006) 
Zirve (2009) 

Single'lar 
Kibrit (2011) 
Oyuncu (2013) 
Kahraman (2014) 

Klipleri 

"Karabüyü" 
"Benden Giden Bana Döner" 
"Hançer" 
"Yar Dediğin Arar" 
"Aşk Dediğin Yürek İster" 
"Sızım Sızım" 
"Bir Numara" 
"Kibrit" 
"Oyuncu" 
"Bir An Bile Düşünmedim" 
"Kahraman"

Son Güncelleme: 15.11.2018 06:42
Anahtar Kelimeler:
Lerzan Mutlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.