• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Manken Ceren Kaplakarslan'a saldırı olayında nişanlısına tahliye
Magazin
Yayınlanma: 02 Ekim 2019 - 16:32

Manken Ceren Kaplakarslan'a saldırı olayında nişanlısına tahliye

Ünlü manken ve oyuncu Ceren Kaplakarslan ile annesini silah kabzasıyla vurarak yaraladığı ve tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan nişanlısı Temel Kankıran, yargılandığı davanın ilk celsesinde tahliye edildi.

4 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Manken Ceren Kaplakarslan'a saldırı olayında nişanlısına tahliye

Manken Ceren Kaplakarslan'a saldırı olayında nişanlısına tahliye


Ataşehir’de 6 aylık hamile manken ve oyuncu Ceren Kaplakarslan ile annesini silah kabzasıyla vurarak yaraladığı ve tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan nişanlısı Temel Kankıran, yargılandığı davanın ilk celsesinde tahliye edildi.

Ataşehir’de manken ve oyuncu Ceren Kaplakarslan ile annesi Nuray Deveci’yi darp ettiği iddiasıyla tutuklanan Kaplakarslan’ın nişanlısı Temel Kankıran, “silahla kasten yaralama' ve 'silahla tehdit' suçlarından 18 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Temel Kankıran cezaevinden getirilirken, taraf avukatları da salonda hazır bulundu. Müşteki Ceren Kaplakarslan ve annesi Nuray Deveci Yeşiltepe ise duruşmaya gelmedi.


Duruşmada savunma yapan sanık Temel Kankıran müşteki Ceren Kaplakarslan’ın nişanlısı olduğunu söyleyerek, “Olay günü Ceren rahatsızlandığı için hastaneye gitmişler. Ben de hastaneye geçtim. Ceren’in doktorun yanına gitmesinde ve ödeme işlemlerinde yanındaydım. İşlemleri bitince yanına gidip 2 dakika konuşmak istedim. Kendisi orada konuşabileceğimizi söyledi, ben de sosyal medya hesabına eklediği fotoğrafın ne anlama geldiğini, ona yakışmadığını belirttim. Bunun üzerine bana küfür etti. ‘Benim ağrılarım bana yeter, senin saçmalıklarınla uğraşamam’ dedi. Daha sonra annesi Nuray benim üzerime saldırdı. O sırada Ceren rahatsızlandı, ‘arabaya geç, otur’ dedim. Ceren’e eğilip ‘bir tane soru sordum, bak nerelere geldi’ derken, belimde bulunan ruhsatlı silah düşeceği esnada elimle tuttum” dedi.

“SİLAHI KAPIP ‘SENİ ÖLDÜRECEĞİM’ DEDİ”

“Ben aracın önünde çökük vaziyetteyken annesi beni kulağımın arkasından darp etti” diyen sanık, “Bir anda dönerken elimi geriye doğru atınca Nuray Hanım yere düştü. Bu sırada tek gördüğüm şey, Ceren’in silahı kapıp ‘seni öldüreceğim, benim anneme nasıl vuruyordun?’ dedi. Bu esnada annesi de arkadan diğer silahımı almaya çalışıyordu. Bu esnada ayağım boşa düştü. Ceren bana vurmaya çalışırken annesine de çarptı. Ve ikisi birlikte yere düştü. Hala annesi ayağa kalkmasına rağmen bana tehditkar konuşuyordu. Ben de ‘sen ne diyorsun?’ diye elimi uzatınca Nuray düştü. Ceren gidip annesine saldırdı. Daha sonra kalkıp hastaneye götürüldüler. Olay bu şekilde oldu” diye konuştu.

“20 YILDIR 2 TANE SİLAHLA GEZİYORUM”

Savunmasının devamında ise, “Ben 20 yıldır can güvenliği gereği iki tane silahla geziyorum. Ceren’e, ‘senin hayatını bitiririm’ şeklinde sözüm olmadı. Suçlamayı kabul etmiyorum. Beraatimi ve tahliyemi istiyorum” diyerek Ceren Kaplakarslan ve annesi Nuray Deveci Yeşiltepe’den şikayetçi olduğunu söyledi.

Duruşma 3 kişi tanık olarak dinlendi. Tanık beyanlarından sonra söz alan Ceren Kaplakarslan’ın avukatı, müvekkillerinin yurt dışında olduğunu söyleyerek sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti.

İLK CELSEDE TAHLİYE

Mahkeme ara kararında, müşteki avukatlarına müvekkillerini hazır etmeleri için gelecek celseye kadar süre verilmesine karar verdi. Sanığa atılı suçun vasıf ve mahiyeti, toplanan delillere göre durumu, delillerin önemli ölçüde toplanmış olması ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alan mahkeme, sanığın tahliyesine hükmetti. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

SALDIRI OLAYI İÇİN HAZIRLANAN İDDİANAMEDE NELER VAR?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Temel Kankıran ile Ceren Kaplakarslan'ın 2 buçuk yıldır duygusal birliktelik yaşadığı, son zamanlarda aralarının açık olduğu, Kaplakarslan'ın, Kankıran'dan hamile olduğu anlatılmıştı.

Olay günü Ceren Kaplakarslan'ın yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle annesi Nuray Deveci Yeşiltepe ve bir arkadaşı ile hastaneye gittikleri, Temel Kankıran'ın da hastaneye geldiği, Ceren Kaplakarslan'a refakat ettiği, hastane çıkışında da konuşmak istediğini söylemesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktığı belirtilmişti. İddianamede, tartışma sırasında Temel Kankıran'ın ruhsatlı tabancalarını Ceren Kaplakarslan'a göstererek 'senin hayatını bitiririm' diye tehdit ettiği, annesi Nuray Deveci Yeşiltepe'yi de tehdit ettiği, anne ve kızını silahın kabzasıyla vurarak yaraladığı kaydedilmişti.

TARTIŞMA SALDIRIYA MI DÖNDÜ

Temel Kankıran'ın anne ve kızına yönelik işlediği 'silahla kasten yaralama' ve 'silahla tehdit' suçlarından 6 yıl 9 aydan 18 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti. Ceren Kaplakarslan'ın annesi Nuray Deveci Yeşiltepe’nin ise, tartışma sırasında Temel Kankıran'a vurarak yaraladığı gerekçesiyle 'basit yaralama' suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Buray’dan özgüvenli çıkış: Ben dünya starıyım! Oteli hayranlarım bastı…
Buray’dan özgüvenli çıkış: Ben dünya starıyım! Oteli hayranlarım bastı…
Şıklığın Sırrı Ortaya Çıktı: Zengin Gösteren 3 Çanta Modeliyle Asaletiniz Zirveye Çıkacak
Şıklığın Sırrı Ortaya Çıktı: Zengin Gösteren 3 Çanta Modeliyle Asaletiniz Zirveye Çıkacak
Antalya Fashion Week | Tarihi halılar podyum oldu
Antalya Fashion Week | Tarihi halılar podyum oldu
Kapalıçarşı’da Bir İlk: Moda Çekimi
Kapalıçarşı’da Bir İlk: Moda Çekimi
Son Haberler
Sadece dikkat şampiyonları başarabiliyor: 3 farkı bulmak için yalnızca 12 saniyeniz var
Sadece dikkat şampiyonları başarabiliyor: 3 farkı bulmak için yalnızca...
Haritada kaybolmuş bir huzur köşesi: Şehirden uzak, huzura yakın... Tertemiz havası ve serin sularıyla büyülüyor
Haritada kaybolmuş bir huzur köşesi: Şehirden uzak, huzura yakın......
Yalnızca izleyen değil, oynayan 5 burç: Oyunculuk genlerine işlemiş
Yalnızca izleyen değil, oynayan 5 burç: Oyunculuk genlerine işlemiş
Cebinizde servet olabilir! O bozuk para altın değerinde... Elinizde varsa sakın harcamayın
Cebinizde servet olabilir! O bozuk para altın değerinde... Elinizde...
Görenler gözlerine inanamıyor: Huzur, su ve tarih iç içe... İzmir’e 4 saat mesafedeki bu yer büyülüyor
Görenler gözlerine inanamıyor: Huzur, su ve tarih iç içe... İzmir’e...
Sinem Karadeniz cinayeti | Cezaevinden çıktı, eşini karnından bıçaklayarak öldürdü
Sinem Karadeniz cinayeti | Cezaevinden çıktı, eşini karnından bıçaklayarak öldürdü

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.