Meltem Cumbul ekranlara geri döndü, izleyen uzaktan kumandayı unuttu

Ünlü sinema oyuncusu Meltem Cumbul, uzun bir aradan sonra hayranlarıyla Halk TV ekranlarıyla buluştu. Konunun uzmanları ekrana çıkaran Meltem Cumbul, her konudan anlayan uzman yorumculara gazetecilik dersi verdi.

05 Şubat 2021 Cuma 22:11
Meltem Cumbul ekranlara geri döndü, izleyen uzaktan kumandayı unuttu






Meltem Cumbul ekranlara geri döndü, izleyen uzaktan kumandayı unuttu


Yıllardır haber kanalları ekranlarını adeta işgal eden tartışma programlarında her konuda uzman kesilen yorumculara inat, Halk TV bugün Meltem Cumbul ile çok farklı bir formata imza attı. Hukukçu Tuba Torun, iktisatçı Nesrin Nas, Gazeteci Melda Onur'un konuk olduğu programda, Boğaziçi Üniversitesi protestoları ışığında Türkiye'de eğitim ve siyaset ilişkilerini masaya yatırdı.


 
Youtube anlık izleme verilerine göre Meltem Cumbul'un Sıra Bizde programı Habertürk, CNNTürk, NTV ve TGRT gibi haber kanallarını geride bırakmayı başardı. İlk programında izleyenler, konuşmacıların bir birine hakaret etmediği, sözünü kesmediği yayınla yüzleşince başka kanala gitmemeyi tercih etti.

Haber Türk'ün kadrolu yorumcuları önce Boğazi'ni sonra Yeni Anayasa'yı tartıştı

Hep aynı yüzler, her konuda konuşanlar izleyenleri artık bunalttı


Meltem Cumbul'un yayın boyunca gülümseyen yüzü, konuklarının kendi uzmanlık alanı dışına çıkmamaya özen göstermesi, canlı yayın akışı içinde Türçe'ye azami özen gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı. 
Reklam arasında bile 3 bin 900 izleyici altına düşmeyen Meltem Cumbul'un canlı yayını zaman zaman 6 bin kullanıcının Sıra Bizde'nin ilk programına tanıklık etti. 

Sıra Bizde programına Boğaziçi Üniversitesi eski rektörlerinden Prof. Dr. Üstün Ergüder, Siyaset Bilimci Alphan Telek, Anayasa Hukuku, Siyaset Bilim Uzmanı Prof. Dr Ergun Özbudun ve İlerici Kadınlar Meclisi Üyesi Dr. Meltem Kolgazi gündemdeki konuya telefonla bağlanarak katkıda bulundu.

Konya Akşehir doğumlu Meltem Cumbul sinema kariyeri boyunca çok sayıda filme imza atarken ulusal ve uluslararası yarışmalarda önemli ödüller kazandı.

Son Güncelleme: 06.02.2021 00:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ziya 2021-02-06 09:28:17

Meltem i Almanyada filimlerde genelde tanıdık aslında iyi okullarda okumuş şimdiki alanda kendini yetiştirseydi daha iyi olurdu

Avatar
Cok gereksiz 2021-02-06 09:39:27

Buna tek basinizami karar verdiniz meltem cumbul ne vakit basarili olmus sizin gibilerin sisirmesi