Meryem Uzerli, Acun'a 'Hayır' dedi

Acun Ilıcalı'nın 'Yetenek Sizsiniz' yarışması için teklif götürdüğü Meryem Uzerli'nin 'Hayır' cevabı verdiği ortaya çıktı

11 Temmuz 2014 Cuma 13:20
Meryem Uzerli, Acun'a 'Hayır' dedi






Meryem Uzerli, Acun'a 'Hayır' dedi

Acun Ilıcalı’nın ardından Star TV yönetimi Meryem Uzerli’yi Berlin’de ziyarete gitmiş ve iş teklif etmişti.

Ilıcalı’nın “Yetenek Sizsiniz”de jüri üyeliği önerdiği Uzerli’ye, Star yönetimi de astronomik ücretle kanalın yüzü olmasını teklif etti. Ancak Acun Ilıcalı’nın teklifini kabul etmediği öğrenilen Uzerli, diğer teklifle ilgili de düşünme süresi istedi. Kızını büyüten Uzerli’nin Türkiye’ye ve çalışma hayatına dönme konusunda kararsız olduğu belirtildi.

MERYEM'E LİSTE BAŞI OLDU

Bu arada Ortadoğu’nun en büyük yayın kuruluşu MBC, Türkiye’de ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde ‘Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli ile birçok uluslar arası ödülün sahibi, Birleşmiş Milletler’e bağlı UNICEF’in iyi niyet elçisi, Lübnanlı ünlü şarkıcı Nancy Nabil Ajram’ın aynı kıyafetli fotoğraflarını yayınlayarak "Hangisine daha yakıştı" diye sordu.

Ortadoğu, Avrupa ve ABD’ye yönelik yayın yapan, Türk sanatçı ve dizilerine ayrı önem veren MBC Grubu’nun Twitter hesabında Meryem Uzerli ile Arap dünyasında alanında '1 numara' kabul edilen Nancy Nabil Ajram’ın üzerlerinde aynı renk ve modeldeki kıyafet bulunan fotoğrafları yan yana kullanılırken, "En fazla hangisine yakıştı?" diye sordu. Kanalın takipçilerinden 65’i fotoğrafları ‘Favori’ listesine eklerken, 25’i de ‘Retweet’leyerek, kendi takipçileri ile paylaştı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.