Meryem Uzerli'nin reklam hayalleri suya düştü

Meryem Uzerli'nin 26 aylık olan kızı Lara Uzerli için hazırlanan milyon dolarlık reklam filmi projesi rafa kaldırıldı. Kızının üzerine titreyen Meryem Uzerli'nin en büyük korkusu ise Nazar

01 Mayıs 2016 Pazar 02:42
Meryem Uzerli'nin reklam hayalleri suya düştü






Meryem Uzerli'nin reklam hayalleri suya düştü


Lara Uzerli, henüz iki yaşında ama kimse henüz yüzünü görmedi. Oyuncu Meryem Uzerli'nin Muhteşem Yüzyıl dizisinde uğruna rolünü terkettiği ve 'Tükenmişlik Sendromu'na yakalandığı minik Lara için projelendirilen reklam anlaşması suya düştü.



MİLYON DOLARLIK PROJE SUYA DÜŞTÜ

İddiaya göre Meryem Uzerli'nin kimselere yüzünü göstermediği 2 yaşında gelen kızı Lara cep telefonuyla görüntülenince anlaşma da suya düştü.  Milyon dolarlık anlaşma yaparak kızını ilk kez reklam filmiyle göstermeyi planlayan oyuncu şimdi giden paralara yanıyor!


NAZAR KORKUSU YAŞIYORDU

Güzel oyuncu Meryem Uzerli’nin nazar korkusu ve para kazanmak amacıyla sosyal medya hesaplarında sürekli yüzünü gizlediği 2 yaşındaki kızı Lara, ilk kez Nişantaşı’nda cep telefonuyla görüntülendi. Ünlü oyuncunun, tükenmişlik sendromu nedeniyle gittiği Almanya’da 2014 yılında eski sevgilisi Can Ateş’ten dünyaya getirdiği küçük kızı Lara, dadılarıyla gittiği hastane kontrolünden çıkışta görüntülendi.

KÖŞE BUCAK KAÇIRIYORDU

Nişantaşı’ndaki bir hastanede kontrolleri yapılan 26 aylık Lara, ellerinden tuttuğu iki dadısıyla merdivenlerden inerken objektiflere takıldı. Oysa ki Meryem Uzerli kızının yüzünü bir süre daha göstermeyecek ve sonrasında milyon dolarlık anlaşma karşılığında bir reklam filmiyle kızını herkese gösterecekti. Cep telefonuyla çekilen bu fotoğraf Meryem'in hayallerini suya düşürdü. Magazin Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.